لغو مصوبه دولت سیزدهم توسط تیم جدید سازمان امور استخدامی

جمعی از پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی سال جاری که به جهت جذب نیرو در سازمان اداری و استخدامی کشور، انجام شد، شکایتی را علیه این سازمان در دیوان عدالت اداری برای نادیده گرفتن قبولی آن‌ها، ثبت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، ماجرا از این قرار است که طبق آگهی عمومی سازمان جهاد دانشگاهی در روز جمعه ۱۸خرداد ۱۴۰۳، آزمون استخدامی سراسری برای جذب نیرو در سازمان اداری و استخدامی کشور، در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. حدود هزار نفر در این آزمون شرکت کردند و حدود ۲۰۰ نفر غربال شده و به مرحله مصاحبه راه یافتند.

از این عده بر اساس اطلاعیه مندرج بر روی سایت رسمی سازمان اداری و استخدامی کشور، ۴۰ نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی معرفی شدند و از آن‌ها دعوت به عمل آمد تا با مدارک درخواست شده به هسته گزینش این سازمان به منظور طی مراحل نهایی مراجعه کنند. پس از انجام تمامی مراحل گزینش شامل مصاحبه گزینش و تحقیقات محلی، استعلامات حراستی نیز انجام و در نهایت افراد نهایی شده برای اخذ معرفی‌نامه به مراکز پزشکی و ارائه آزمایشات و تاییدیه‌های پزشکی معرفی شدند.

پس از انجام تمامی مراحل بر اساس دستورالعمل برگزاری آزمون‌های استخدامی مصوب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ مرحله نهایی این فرآیند که صدور شناسه استخدامی و بکارگیری بود صورت نگرفت. این درحالی است که صراحتا در ماده ۱۷ و ۱۸  این دستورالعمل قید شده که دستگاه باید پس از مهلت سه ماهه بعد از نتیجه گزینش اقدام به صدور شناسه مستخدم کند.

حال پس از گذشت بیش از چهار ماه از آخرین مرحله فرآیندهای استخدامی، کماکان خبری از صدور شناسه استخدامی و بکارگیری پذیرفته شدگان نیست. در همین راستا پذیرفته شدگان در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کرده‌اند.

یکی از پذیرفته‌شدگان به ایسکانیوز گفت: به کرات از سوی برگزارکنندگان و سازمان اداری استخدامی کشور به پذیرفته‌شدگان اطلاع‌رسانی شد که به زودی قبل از پاییز، کارورزی آغاز می‌شود، و در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۰نیز طی دعوت غیررسمی معاون توسعه و مدیریت و پشتیبانی سازمان اداری و استخدامی کشور به چند نفر از نمایندگان پذیرفته شدگان قول دادند که کارورزی در اسفند ماه ۱۴۰۳ و صدور حکم کارگزینی در فروردین ماه ۱۴۰۴ انجام شود اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است و بر همین اساس زندگی و آینده ۴۰ خانواده و جوان دستخوش تغییر و فراز و نشیب شد.

وی ادامه داد:  رهبری در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور میفرمایند: «اینکه ما یک جوانی را نسبت به آینده‌ کشور ناامید کنیم، دلسرد کنیم، آینده را تلخ و سیاه به او نشان بدهیم که او برود و مهاجرت کند، این را من واقعاً یک خیانتی می‌دانم که بایستی دنبال کنیم. ۲۶/۰۸/۱۴۰۰» حالا هم این اقدام و نحوه عملکرد و رفتار با جوانان را مصداق ناامید کردن جوانان از آینده خود در کشور  و بی‌مسئولیتی نسبت به تاثیر عملکردشان است.

وی افزود: درباره هر یک از پذیرفته‌شدگان در مراحل گزینش تحقیقات محلی صورت گرفت و بسیاری از همکاران و آشنایان از فرایند جذب قطعی آنها مطلع شدند. قراردادهای کاری سابق طبیعتا تمدید نشد و به موجب تعهد به سازمان و اصول اخلاقی، قرارداد جدیدی نیز منعقد نشد اما با شهادت رئیس جمهور و تغییر کادر مدیریتی در سازمان اداری و استخدامی کشور، همه چیز تغییر کرد. بدون هیچ شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی مستدلی، فرایند آغاز کارورزی و صدور حکم و کد استخدامی قبول‌شدگان ماه به ماه عقب افتاد و اکنون پس از ماه‌ها بلاتکلیفی بر پذیرفته‌شدگان یقین حاصل شده که با تغییر دولت از پذیرش حق بدیهی آنها استنکاف شده است.

شرکت‌کننده دیگر به ایسکانیوز گفت: برخی قبول نشده‌ها در آزمون نسبت به فرآیند برگزاری اعتراض داشتند و شکایت کردند که این شکایت منجر به رسیدگی توسط دیوان عدالت اداری شد اما تا کنون هیچ دستور موقت قانونی و یا ابلاغ رسمی در خصوص توقف فرآیند از سوی دیوان عدالت اداری به سازمان ابلاغ نشده است اما سازمان تماما موضوع را متوقف و معطوف به رای دیوان به شکایت یک شخص ثالث و افراد قبول نشده کرده است.

وی افزود: ما نامه‌ای به حفاظت قوه قضائیه نوشتیم و در آن نامه همه چیز را توضیح دادیم و درخواست کرده‌ایم که بر پرونده ما نظارت کنند. تاکنون هیچ آزمون استخدامی در کشور ابطال نشده و اگر این اتفاق بیفتد، اولین مورد است که افراد در آزمون پذیرفته شوند، گزینش، مصاحبه و طب کار هم انجام شود اما یک‌باره آزمون را ابطال کنند. علاوه بر این ما شکایت خود را در دیوان عدالت اداری هم ثبت کرده‌ایم. همچنین سازمان از ارائه پاسخ شفاف، صریح و مسئولانه در پاسخ به نامه‌های درخواست پذیرفته‌شدگان خودداری می‌کند و تمامی نامه‌های پیگیری پذیرفته شدگان و یا نهادهای پیگیر موضوع را با بهانه ورود نهادهای نظارتی پاسخ می‌دهد. سوال اینجاست که چرا باید نهادی که در کشور به عنوان معاونت ریاست جمهوری متولی استخدام در دولت است، نسبت به برگزاری یک آزمون و فرآیند کامل استخدام بر اساس بخشنامه‌های صادره توسط خودش به طور کامل عمل نکند و موجبات بی‌اعتمادی نسبت به سیستم اداری کشور را فراهم کند؟

به گزارش ایسکانیوز، پذیرفته‌شدگان این آزمون علی رغم اینکه مراحل گزینش و مصاحبه حضوری، تحقیقات محلی، استعلامات حراستی و تاییدیه‌های پزشکی را طی کرده‌اند و در سایت رسمی این سازمان نیز نام آن‌ها اعلام شده است  اما وضعیت آن‌ها بلاتکلیف است و مشخص نیست که چه تصمیمی گرفته خواهد شد.

انتهای پیام /

کد خبر: 1258968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 22
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      8 15
      سلام حتما همگی خالص سازی شده بودند در دولت قبل هرچی بود بیعدالتی و مایوس کردن جوانان بود
    • IR ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      5 2
      ای وای من خدا انشا الله زودتر از این بلاتکلیفی دربیان ما برای شما دعا میکنیم بلاتکلیفی از هر درد بی درمانی بدتر است ما چون شما نیروهای نهضت بعد از سال ۹۲هستم ۱۰سال خدمت کردیم تواین ۱۰ سال هم چنان بلاتکلیفیم ما شما دادرک میکنیم خدا انشا الله زودتر استخدتمی قیمت وروزی شما بشه وهم چنین روزی ما 🤲
      • IR ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
        1 0
        بهتر استخدام نشدی چقدر غلط املایی داری
    • امین IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      3 0
      سلام من از دوسالی که از خدمت امده ام حدود 10بار در ازمون های استخدامی شرکت ام و هنوز مشغول به کار نشدم الان جوری شده که دیگه شرایط سنی ام اجازه ثبت نام در ازمون ها را ندارد و این اخرین امید من بود برای رفتن به کار من که چهار سال درس خواندم و دوسال خدمت کردم .مگر من امید و آینده کشور نبودم وقتی چاره ای ندارم ...
    • مهدی SE ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      7 6
      همشون با پارتی قبول شدن
      • بختیاری IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
        0 1
        برای افرادی که با پارتی وارد سیستم میشن،کارنامه صادر میشه ؟!!!!! خوبه قدری بر روال استخدام از طریق فراخوان و آزمون اشراف پیدا کنید
    • M IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      5 7
      همشون با پارتی و رانت پذیرفته شده اند طبیعیه که سازمان چنین نخبگانی را نخواد
    • IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      4 0
      متاسفانه دیوان جز کاغذبازی و رد شکایت به دلایل شکلی معمولا اقدام به مختومه شدن رسیدگی می نمایید وبه نحوی خودرا از رسیدگی مبرا می کند وبا چهارتا ماده تبصره رسیدگی را ماست مالی می کند هیج مرجع دیگری هم نمی توان پیگیری شکایت ازدیوان رابه ثمر ساند پس بهترازبرای کاهش هزینه های دیوان سالاری دیوان عدالت راجمع کنید.
    • محمدی IR ۰۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      3 6
      دولت ۱۴ فقط می تونه از جنایتکاران و مشکل داران دعوت کنه پیشنهاد میشه در کارنامه خود یه خلافی داشته باشین تا مورد تایید دولت ن ف اق باشین
    • سمیه IR ۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      5 1
      افسوس ک گفتید فحش و ناسزا منتشر نمیشه وگرنه ک باید آبادشون کرد خخخ این فحش ندارم منتشر کن
    • محمدصفایی IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      4 0
      بخداقسم ما دیگه به این نتیجه رسیدیم.تنهاراه حل ما مرگ هست.شمارابه آن کسی که میپرستید یک مرگ راحت بدون عذاب رانسیبمان کنید تا شاید همسر وفرزند ما بتوانند چند سال زنده بمانند مازندگی نمیخواهیم فقط به ما مرگ بدهید تا خانواده هایمان زنده بمانند زندگی مال شماهاست ما انتظار نداریم مابه همان مرگ بدون عذاب راضی هستیم.به مامرگ بدهیدناموسا حقیقت رامیگویم باتمام وجود هم سرحرفم هستم تابمیرم
    • مددکاری اجتماعی در سردشت IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      5 3
      خیلی نارحت شدم از دولت پزشکیان انتظار نداشتم چنین بی مهری کند به جوانان این مرز و بوم ایرانی
      • فاطمه IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
        2 0
        قضاوت نابجا نکنید
    • م IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      2 0
      نیروها باید با آزمون و گزينش و زیر نظر سازمان امور اداری و استخدامی جذب بشوند.در غیر اینصورت عدالت واقعی صورت نگرفته و شايسته ها جذب‌ نخواهند شد.متاسفانه برخی از ادارات بدون هیچگونه آزمون و گزينشی و فقط بصورت کیلویی نسبت به جذب دوست و آشنای خودشون با پارتی اقدام کرده اند تحت عنوان نیروی شرکتی
    • IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      1 0
      در دولت سیزدهم طرحی تصویب شد که نام شهید بزرگوار زین الدین بر آن گذاشته شده بود روی کاغذ طرح خوبی بود اما در عمل بزرگترین خیانتی بود که به سیستم اداری تحمیل شد و بجای استفاده از نخبگان عملا عدهای از مدیران رانتی دولت سیزدهم دوستان و اعضای فامیل خود را جذب کردند بدون هیچگونه نظارتی . انشالله که فکری برای این افراد غیرنخبهو ناکارآمد بشه که بعنوان نخبه در دست های مدیریتی بکارگیری شده اند و از سیستم اداری اخراج شوند.
    • ناشناس US ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      2 0
      این چهل نفر احتمالا همه از دوستان و اشنایان میثم لطیفی رئیس خدانشناس اسبق سازمان امور استخدامی بودن که با یه ازمون فرمالیته گلچین شدن که جناب دکتر رفیع زاده رئیس جدید امور استخدامی و معاون سرمایه انسانی ایشان جناب دکتر سلمانی جلوی این رانت و پارتی بازی مدیران اسبق سازمان رو گرفتن 👍🤭🤣🙏
    • ایرانی CA ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
      1 0
      پارتی بازی چنان درسیستم حاکم شده که هرمسئولی باقدرت ونفوذش بطورنامرعی افرادی رابکارمیگیردکه مطابق اهداف ومنافعش باشدنه عدالت ونه انصاف ونه وجدان.
    • .. IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
      2 0
      من هم در آن آزمون شرکت کرده بودم، دولت قبل میخواست تعدادی از افراد خاص رو وارد کنه به همین دلیل قبل از اعلام نتایج توسط جهاد مصاحبه صوری برگزار کرد و خیلی با عجله کار گزینش این افراد انجام شد و اجازه اعتراض هم داده نشد. به نظرم بهتره که چنین افرادی وارد سازمان نشن.
    • زهرا IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 1
      زندگی این همه جوان نخبه آسیب دیده. بعد خود آقایونی که آزمون برگزار کردن دارن به هم پست و مقام قرض میدن.
    • سارا IR ۰۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 2
      من یکی از پذیرفته شده ها هستم. ۳۴ سال سنم هست. دکترای تخصصی دارم از دانشگاه دولتی. تمام مقاطع رو دوره روزانه بودم و ۱۷ سال تعهد خدمت تو ایران دارم. آدمی مثل من که تا این سن درس خونده اگه پارتی داشت یا میخواست با رانت جایگاهی رو تصرف کنه تا الان هزار بار این کار رو کرده بود نه توی ۳۴ سالگی بیاد آزمون استخدامی شرکت کنه. بخدا ماها به امید هیئت علمی شدن درس خوندیم اما چکار کنیم‌که هم ظرفیت ها محدوده و هم خیلی زیاد روابط توی جذب هیئت علمی موثره برای همین ما اومدیم و آزمون دادیم. ولله کل ایل و تبار من پست و منصب ندارن و پدرم یه کارمند ساده بوده و با تلاشمون قبول شدیم و الان بلاتکلیفیم. من هم استعداد درخشان بودم و هم بنیاد نخبگان عضوم. اما چکار کنیم... واقعا اینهمه سال تلاش کردیم و از عمرمون رفته. یه کارمندی ساده حداقل حق ماست...
    • جواد IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 1
      تو ظاهر و رسانه همش حرف از وفاق میزنن، اما در عمل کاملا برعکس....
    • علی IR ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      2 0
      متاسفانه داستان به درستی تعریف نشده، سازمان در دوره دولت سیزدهم در تمام دفترچه و مرحله قبولی داوطلبین تخلف کرده و اینکارو با هدفی سو انجام داده. از قدیم گفتن بار کج به منزل نمیرسه انشالله ابطال شه.