رفع مشکل آب همدان در گرو تأمین ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار

استاندار همدان، حمید ملانوری شمسی گفت: رفع مشکل آب همدان نیازمند ۸ هزار و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار است که امیدواریم از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز همدان به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، حمید ملانوری شمسی در حاشیه آیین بهره‌برداری از خط آبرسانی و تصفیه‌خانه شهر تویسرکان با اشاره به مطالبات مردمی در زمینه تأمین آب شرب اظهار کرد: با بررسی‌های صورت گرفته، نیازمند ۸ هزار و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به مناطق شهری، روستایی و آبرسانی سیار در همدان هستیم. از این مبلغ، ۵۰ هزار میلیارد ریال برای فاضلاب شهری و بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال برای آبرسانی مورد نیاز است.

ملانوری شمسی همچنین از آغاز عملیات آبرسانی به ۳۳۰ روستای همدان خبر داد و گفت: آبرسانی به ۱۶۰ روستا و خط آبرسانی و تصفیه‌خانه شهر تویسرکان طرح‌های مهمی هستند که امروز و با حضور وزیر محترم نیرو بهره‌برداری شدند.

وی افزود: گام دوم جهاد آبرسانی، اجرای طرح آبرسانی به ۳۳۰ روستای استان همدان است که برای اجرای این گام نیاز است دیون و مطالبات گام اول این طرح پرداخت شود. که امیدواریم با مساعدت‌های ویژه وزیر محترم نیرو مرتفع گردد.

استاندار همدان تصریح کرد: سد گرین ۲۴ درصد و سد خرمرود ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تکمیل این دو سد ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز خواهد داشت.

وی همچنین بیان داشت: ۸۰ درصد مصرف آب استان همدان مربوط به بخش کشاورزی است، بنابراین اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب و کشت‌های کم آب در دستور کار قرار دارد.

ملانوری شمسی اضافه کرد: توسعه گلخانه‌ها نیز پیگیری می‌شود و در این راستا ۵۰ میلیون دلار صادرات در این بخش داشته‌ایم و به دنبال ایجاد گلخانه‌های هیدروپونیک با هدف کاهش مصرف آب نیز هستیم.

وی گفت: علاوه بر کاهش مصرف آب، در حوزه انرژی برق نیز اقداماتی صورت گرفته که کمترین خاموشی را در بخش صنعت و کشاورزی داشته‌ایم. بخشی از خاموشی‌ها به سمت مشترکان خانگی رفته که تلاش کردیم این خاموشی‌ها موجب نارضایتی مردم نشود.

استاندار همدان درخصوص برنامه‌های در دست اقدام افزود: احداث نیروگاه خورشیدی در دستور کار است که ۵۱ مگاوات در حال بهره‌برداری و ۲۴۲ مگاوات در آستانه اجراست.

انتهای خبر/

کد خبر: 1257865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =