افتتاح ۲ مجتمع صنعتی بزرگ فروسیلیس در همدان

در آئین بهره‌برداری از دو مجتمع صنعتی بزرگ فروسیلیس لوتوس آدلی و آذرخش در شهرستان ملایر، استاندار همدان با تأکید بر ایجاد ۳۶۹ فرصت شغلی، آن‌ها را نماد کارآفرینی و امیدآفرینی در استان دانست و مشارکت مردم و بخش خصوصی را در توسعه استان ضروری برشمرد.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، حمید ملانوری شمسی استاندارد همدان در آئین بهره برداری از واحدهای صنعتی لوتوس آدلی و فروسیلیس آذرخش در شهرستان ملایر، افتتاح این پروژه ها را نماد کارآفرینی و امیدآفرینی در استان دانست و گفت: امروز شاهد افتتاح 000 پروژه سرمایه گذاری در استان هستیم. نمونه بازی از تلاش‌ها در این حوزه می‌باشند.

ملانوری شمسی با قدردانی از اداره کل صمت استان در حمایت از سرمایه‌گذاران تاکید کرد: دستگاه‌های متولی و بانک‌های استان باید مجوز صدور و ارائه تسهیلات به صنایع یاری ارائه دهند.

وی در این باره اظهار داشت: جستجوی دولت تسریع و ارائه در کار بخش خصوصی است و در این راستا نیازمند برنامه ریزی و حضور میدانی مدیران در صحنه هایی هستند که تا استان ها را به خوبی در سطح ملی و فراملی معرفی می کنیم.

در پایان همدان مشارکت مردم و بخش خصوصی در روند توسعه استان را باید دانست و افزود: این ۲ مجموعه بزرگ، نمونه موفق دولت و بخش خصوصی هستند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1257967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =