به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذاهایی گفته میشود که بسیار کوچک و لقمهای هستند و میتوان آنها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفودها نوعی سبک غذایی خاص به شمار میروند که به دلیل تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار میگیرند، بسیار چشمنواز و اشتها برانگیز هستند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی ساده خانگی با برنج و لپه
خلاقیت در آشپزی یکی از مهمترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است. فینگرفودها انواع مختلفی دارند: فینگرفودهای گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفودها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانیها، جشن تولد، سمینارها، میزهای بار رستوران، جشنهای مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند. کاسه برنجی با خوراک لوبیا نوعی فینگرفود بسیار جذاب و زیبا است که از ترکیب برنج و پنیر پیتزا به صورت کاسه تهیه میشود و داخل آن را با خوراک لوبیا پر میکنند. اگر دوست دارید این فینگرفود خوشمزه و جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کاسههای برنجی با خوراک لوبیا همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج کته شده: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
خوراک لوبیا: به میزان لازم
جعفری تازه برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه کاسه برنجی با خوراک لوبیا
برای درست کردن این کاسه برنجیهای خوشمزه و زیبا ابتدا برنج کته و کمی شل را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس تخم مرغ، پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا قالب مافین را آماده کنید و کف قالب را چرب کنید. از مواد برنجی دو قاشق غذاخوری بردارید و داخل قالبهای مافین بریزید و با پشت قاشق کاملا مواد را به دیوارهها و کف قالب بچسبانید تا دورتادور گودی قالب پوشانده و شبیه به کاسه شود. حالا قالب مافین را داخل فر داغ ۱۸۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار بدهید تا برنج بپزد. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید از حرارت بیفتد، سپس کاسههای برنجی پخته را خیلی آرام از قالب مافین جدا کنید و داخل سینی بچینید. در آخر مقداری خوراک لوبیای داغ داخل کاسههای برنجی بریزید و روی آن را با جعفری تازه یا پرک لیمو تزیین کنید، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما