موافقت یکی از نمایندگان مجلس با خصوصی‌سازی ایران‌خودرو

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کالابرگ‌ها از اسفندماه عملیاتی می‌شوند، گفت: در حوزه کالاهای اساسی نیز دولت اقدامات خوبی داشته و امیدوار هستیم سال آینده با افزایش قیمتی مواجه نشویم.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سیدجمال موسوی در زمینه افزایش قیمت‌ها و سخت شدن وضعیت معیشتی مردم اظهار کرد: در این باره مجلس بارها با دولت جلساتی را برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید:

اطلاعیه ایران‌خودرو درباره حواشی اخیر رای شورای رقابت

وی با اشاره به اینکه موضوع کالابرگ در دستور کار بوده و به جد پیگیری می‌شد، تصریح کرد: قرار است طی اسفندماه کالابرگ عملیاتی شود تا شب عید دست مردم را بگیرد.

عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس آنچه که پیگیری می‌شود دولت در زمینه کالاهای اساسی دست به اقدامات خوبی زده است، خاطر نشان کرد: مواردی که باید در بودجه پیش‌بینی می‌شد، شده است.

وی با بیان اینکه کالابرگ برای دهک‌های پایین و متوسط جامعه در نظر گرفته شده است، افزود: برای چهار دهک پایین جامعه، نفری 500 هزار تومان در قالب کالابرگ و برای دهک‌های متوسط هم نفری 300 هزار تومان واریز خواهد شد.

موسوی در زمینه واگذاری ایران‌خودرو با تاکید بر اینکه من موافق واگذاری و خصوصی سازی هستم، تشریح کرد: اما باید نحوه واگذاری توسط دستگاه‌های نظارتی بررسی شود.

وی با بیان اینکه اهلیت سنجی در واگذاری ایران‌خودرو بسیار مهم است، یادآور شد: اینکه واگذاری ایران‌خودرو به چه کسی اتفاق افتد، باید توسط دستگاه‌های نظارتی مورد توجه باشد.

عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: به موضوع کروز ورود نمیکنم و دستگاه‌های نظارتی صلاحیت بیشتری درباره این امر دارند.

تنش آبی ماهنشان کنترل می‌شود

وی در ادامه با اشاره به تنش آبی موجود در شهرستان ماهنشان گفت: بودجه خوبی از محل حقوق دولتی معادن برای این مساله در نظر گرفته شده است.

موسوی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده، افزود: بارش بسیار خوبی هم در منطقه ماهنشان رخ داده و امیدواریم این آب‌ها مدیریت شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1259199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =