بقای سینمای دغدغه‌مند به حضور مردم در سالن‌ها وابسته است

امیرعباس ربیعی، کارگردان فیلم سینمایی «احمد»، در حاشیه اکران اختصاصی و رونمایی این فیلم در اصفهان، با اشاره به شکل‌گیری پروژه از دل دغدغه‌ای فرهنگی در صداوسیمای اصفهان، تأکید کرد: اگر فیلم‌های دغدغه‌مند دیده نشوند و مخاطب نداشته باشند، به مرور حذف می‌شوند و این مخاطبان هستند که می‌توانند جریان‌ساز باشند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، امیرعباس ربیعی، کارگردان فیلم سینمایی «احمد»، در حاشیه اکران اختصاصی و رونمایی این فیلم در اصفهان، با اشاره به شکل‌گیری پروژه از دل دغدغه‌ای فرهنگی در صداوسیمای اصفهان، تأکید کرد: اگر فیلم‌های دغدغه‌مند دیده نشوند و مخاطب نداشته باشند، به مرور حذف می‌شوند و این مخاطبان هستند که می‌توانند جریان‌ساز باشند.

وی افزود: پس از تکمیل پژوهش‌ها، پروژه از صداوسیما منفک شد و در حوزه هنری و سازمان سینمایی سوره ادامه پیدا کرد. فیلمنامه نوشته شد و اگر حمایت‌ها و ایستادگی حبیب‌الله والی‌نژاد نبود، این پروژه هرگز به سرانجام نمی‌رسید. همچنین از هنرمندان و همکاران اصفهانی، به‌ویژه عوامل صداوسیمای اصفهان که جرقه اولیه را زدند، قدردانی می‌کنم.

ربیعی با تأکید بر نقش مخاطب در ماندگاری آثار فرهنگی اظهار کرد: ساخت فیلم به‌تنهایی کافی نیست؛ فیلم باید توسط مردم دیده شود. اگر اثری مخاطب نداشته باشد، تأثیرگذاری‌اش از بین می‌رود. از مردم می‌خواهم که از این نوع فیلم‌ها حمایت کنند، بلیت بخرند و دیگران را به دیدن فیلم دعوت کنند. حضور در سینما یک کنش فرهنگی مهم است و اگر این میدان خالی بماند، دیگران آن را با سلیقه‌ای متفاوت پر خواهند کرد.

این کارگردان با اشاره به بازخوردهای مردمی فیلم «احمد» در جشنواره فیلم فجر گفت: در یکی از اکران‌های مردمی جشنواره، تماشاگرانی با دیدگاه‌ها و ظاهرهای متفاوت حضور داشتند، اما همه با اشک و تأثر سالن را ترک کردند. یکی از بانوان به من گفت هیچ نسبتی با نهادهای رسمی نداشته، اما بعد از دیدن فیلم تصمیم گرفته درباره احمد کاظمی تحقیق کند. این برای ما افتخار است که فیلم بتواند فراتر از خط‌کشی‌ها ارتباط برقرار کند.

172610429.jpg

وی در پایان تأکید کرد: ما تنها برشی از زندگی شهید احمد کاظمی را روایت کرده‌ایم؛ آن بخشی که در نسبت با مردم و خدمت به مردم معنا پیدا می‌کند. امیدوارم این همدلی که امروز در یادبود زلزله‌زدگان بم در اصفهان دیده می‌شود، همچنان پابرجا بماند.

فیلم سینمایی «احمد» با موضوع هجده ساعت نخست زلزله بم و نقش شهید احمد کاظمی در مدیریت اولیه این بحران، محصول سازمان سینمایی سوره، به تهیه‌کنندگی حبیب‌الله والی‌نژاد و کارگردانی امیرعباس ربیعی تولید شده است. این اثر از چهارم دی‌ماه به طور رسمی در سینماهای سراسر کشور برای مخاطبان به نمایش درآمد.

خبرنگار: رامین ابویی

انتهای پیام./

کد خبر: 1291862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =