حمایت وزارت صمت از توسعه صنعت گوهرسنگ در همدان

معاون معدن وزیر صمت با تأکید بر اهمیت صنعت گوهرسنگ در اقتصاد کشور، از حمایت این وزارتخانه برای توسعه این صنعت در همدان خبر داد.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، وجیه‌الله جعفری معاون معادن و فرآوری مواد وزیر صمت، در اولین همایش ملی صنعت گوهرسنگ‌ها در همدان بیان داشت: اقدامات ارزنده‌ای در این حوزه صورت گرفته و از متقاضیان برای توسعه این صنعت و صدور مجوزهای لازم حمایت خواهد شد.

وی با بیان اینکه بخش معدن و صنایع معدنی یکی از ارکان مهم اقتصادی کشور است ادامه داد: این بخش در تولید، تأمین مالی، مواد اولیه صنایع و ارزآوری نقش مؤثری دارد.

جعفری در رابطه با اهمیت این حوزه تأکید کرد: برنامه‌ریزی و توسعه در این بخش می‌تواند به بهبود معیشت، اشتغال و درآمد مردم کمک نماید.

معاون وزیر صمت با اشاره به تدوین ۱۷ راهبرد و ۷۰ برنامه کلان در این حوزه گفت: ۲۵۰۰ برنامه راهبردی با همکاری بخش خصوصی، انجمن‌ها و نهادهای دولتی در حال اجرا است.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان ۱۰ دستگاه مختلف برای توسعه صنعت گوهرسنگ‌ها، از تدوین سند راهبردی این حوزه خبر داد.

جعفری ضمن قدردانی از استاندار همدان و مدیرکل صمت استان در برپایی نمایشگاه گوهرسنگ، از بررسی مشکلاتی مانند تأمین مواد اولیه، منابع مالی و تجهیزات در شورای عالی گوهرسنگ‌ها خبر داد و افزود: برای رفع این موانع راهکارهای لازم اندیشیده شده است.

او در پایان از شروع مطالعات سراسری یاقوت در کشور و برگزاری ۳۳ دوره آموزشی در حوزه گوهرسنگ‌ها خبر داد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1259470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =