به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سرهنگ حجتاله بهامین صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به دریافت خبری مبنی بر قصد حمل محموله مواد مخدر با دو دستگاه خودرو پژو در محور نائین به اردستان مراتب از طریق مرکز فرماندهی و کنترل، به ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اردستان ابلاغ شد.
بیشتر بخوانید:
دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر در هنگ تایباد
وی افرود: در این راستا ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با همکاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان پس از هماهنگی قضایی و استقرار در محلهای تعیین شده، موفق به رویت و متوقف کردن هر دو خودرو مذکور با چهار نفر سرنشین شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان در بیان جزئیات اقدامات صورت گرفته گفت: ماموران در حین بازدید از خودروها، مقدار ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضبط و به همراه متهمین و خودروها به یگان انتظامی منتقل کردند.
وی در بیان اقدامات صورت گرفته تاکید کرد: هر دو خودرو در پارکینگ متوقف و متهمین جهت تعیین تکلیف تحویل مرجع قضایی و مواد مخدر مکشوفه تحویل پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان شد.
بهامین تاکید کرد: پلیس در مسیر سالمسازی جامعه از تمام توان خود استفاده کرده و به سوداگران مرگ اجازه جولان دادن را نخواهد داد و لازمه موفقیت در این امر، افزایش ایجاد ارتباط مردم با پلیس از طریق تلفن ۱۱۰ است.
انتهای پیام/
نظر شما