استقبال از «بهاران» با ۴۵ المان شهری در بجنورد

شهردار بجنورد گفت: در ستاد استقبال سال جدید که استقبال از «بهاران» نامگذاری شده است، ۲۵ المان جدید خریداری شده و با المان‌های سال گذشته مجموعا ۴۵ آلمان در سطح شهر تا قبل از آغاز سال جدید نصب خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان‌شمالی، شامگاه دوشنبه دویست و شانزدهمین جلسه علنی شورای شهر بجنورد در محل سالن جلسات برگزار شد.

ابتدای این جلسه باتوجه به استعفای مهرداد رحمتی، عضو جدید شورای اسلامی شهر بجنورد سیده صبری سیدی حکم آغاز به کار گرفت.

علی اربابی، عضو شورای اسلامی شهر بجنورد به عنوان آغازگر جلسه به موضوعات پیگیری شده اشاره کرد و گفت: تعدادی از شهروندان درخواست ایجاد مسیر دوچرخه در جاده بجنورد تا گلستان شهر را داشتند که این مسیر در محدوده شهری بجنورد نبوده و اجرای طرح به عهده راه و شهرسازی است.

وی ادامه داد: اجرایی کردن این طرح منوط به یک همکاری همه جانبه بین راه و شهرسازی، راهداری و شهرداری است.

اربابی تصریح کرد: از راه و شهرسازی این موضوع را پیگیری کرده‌ایم که با توجه مشکلاتی که این مسیر دارد، ایجاد مسیر دوچرخه مصوب شده است اما اجرایی شدن آن کماکان درگیر معضلات خودش است.

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: باید تفویض اختیار به شهرداری شود تا بتوانیم اقداماتی را انجام دهیم وگرنه این محدوده در حوزه شهری بجنورد و شهرداری نیست.

اربابی بیان داشت: در خصوص رسیدگی به جلوه ظاهری شهری نیز اجرای طراحی میدان اولیه شهر در بلوار امام رضا مصوب شده اما با توجه به اینکه از ۲۰ اسفند تا ۱۵ فروردین فعالیت عمرانی که مخل ترددها شود ممنوع است، از ۱۵ فروردین به بعد می‌تواند آغاز شود.

سید محمدعلی کشمیری شهردار بجنورد نیز در این جلسه اظهار داشت: در ستاد استقبال سال جدید که استقبال از بهاران نامگذاری شده است ۲۵ المان جدید خریداری شده، تعدادی از آنها نصب شده و مابقی نیز تا قبل از آغاز سال جدید نصب خواهد شد.

وی گفت: رویکرد المان‌ها با توجه به تقارن بهار قرآن و فصل بهار، ادغامی از هر دوی آنها در نظر گرفته شده است.

شهردار بجنورد افزود: در مجموع با المان‌هایی که از سال گذشته وجود دارد ۴۵ المان در سطح شهر نصب، ۲۰ مورد نقاشی دیواری اجرا و اگر شرایط جوی مساعد باشد ۴۰ کیلومتر رنگ آمیزی جداول نیز انجام خواهد شد.

کشمیری تصریح کرد: ۱۰ تُن رنگ جهت رنگ آمیزی جداول خریداری شده، پنج حوضچه قُل‌زن نیز ساخته شده است و همچنین ۲۰۰ عدد گلدان مستطیلی آماده شده که در بلوار امام خمینی و احتمالاً بلوار شهید رئیسی قرار داده خواهد شد.

وی ادامه داد: ۸۰ عدد نیمکت، ۴۰ عدد سطل زباله بتنی، ۸۰۰ هزار گل گلدانی، ۳ میلیون گل نشایی تولید خود شهرداری، ۵۰ هزار اصله گل خریداری شده از دیگر اقدامات استقبال از بهار است.

شهردار بجنورد خاطرنشان کرد: همچنین ۷۰۰ هزار پیاز گل لاله در شهربازی کاشته شده که تا ابتدای سال جدید غنچه خواهند داد.

کشمیری به طرح تقاطع غیر هم سطح میدان خرمشهر اشاره کرد و گفت: تاکنون سه تا بانک اعلام آمادگی کرده و با هم در رقابت هستند هر کدام از این بانک‌ها زودتر به نتیجه برسد و پای کار بیایند انتخاب خواهد شد.

وی بیان کرد: در خصوص شهربازی نیز به دو سرمایه‌گذار نهایی رسیدیم که این دو نفر پیشنهادات سرمایه‌گذاری خود را مطرح کردند که با یکدیگر نیز متفاوت است و در نهایت بین آن دو باید انتخاب شود.

خبرنگار: انسیه حاتمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1260705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =