برپایی نمایشگاهی از تولیدات بانوان کارآفرین

بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های خود را حمایت از زنان کارآفرین برای تامین بازار فروش محصولات آنان در عرصه اقتصادی و بازار قرار داده به همین منظور در آستانه سال نو اقدام به برپایی نمایشگاه «روشنی رزق» کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در روزهای پایان سال با توجه به درخواست های متعدد از سوی بانوان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار به همت بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان، نمایشگاهی با عنوان «روشنی رزق» جهت حمایت از بانوان کارآفرین در محل آکادمی مریم برگزار می شود.

با برپایی این نمایشگاه، امکان عرضه محصولات تولیدی بانوان کارآفرین که بودجه کافی جهت اجاره یا خرید مغازه را ندارند فراهم می شود.

در این نمایشگاه، پوشاک عفاف و حجاب، انواع پوشاک، انواع کیف و کفش، اکسسوری، کیک و شیرینی، آجیل شب عید، محصولات ارگانیک خانگی و… قابل ارائه است.

در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، شرکت کنندگان و کارآفرینان از خدمات مشاوره تخصصی اشتغال و کارآفرینی و برگزاری کارگاه آموزشی کسب و کار نیز بهره مند می شوند.
لازم بذکر است، این نمایشگاه از ۱۸ تا ۲۴ اسفندماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ در کافه مریم واقع در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از خیابان نصرت، بن بست مهناز، شهردخت منطقه ۶، میزبان مراجعه کنندگان خواهد بود.

انتهای پیام /

کد خبر: 1260951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =