سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی منصوب شد

در حکمی از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسماعیل زینالی خسرقی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی منصوب و معرفی شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ اسماعیل زینالی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن قدردانی از زحمات دانشجویان فعال، تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی و خبرگزاری دانشجویی، با اشاره اجمالی به دستاوردهای دانشگاه، اظهار کرد: با توجه به شرایط پذیرش دانشجو و هرم جمعیتی که در کشور شکل گرفته بود، دانشگاه آزاد کل کشور با جمعیت حدود ۲ میلیون دانشجو که در سال‌های ۹۰ وجود داشت، تا سال ۹۷ دچار تقلیل شد. و این تأثیر در واحد قزوین نیز وجود داشت.

وی ادامه داد: با توجه به کاهش تعداد دانشجو، تصمیم بر این شد که کمی متفاوت‌تر از قبل در حوزه آموزش فعالیت کنیم. با توجه به اینکه دانشجویان علاوه بر آموزش‌های تئوری، به دنبال کسب مهارت، تجربه و اشتغال هستند، با راهکارهای مناسب و با یاری خداوند متعال در ۳ سال اخیر تعداد دانشجویان رو به افزایش بوده و از رشد خوبی برخوردار بوده‌ایم‌.

زینالی بیان کرد: علاوه بر افزایش تعداد دانشجو باید به رشد برنامه‌های غیر شهریه‌ای نیز توجه داشت. فعالیت‌های مختلفی پیش‌رو داشتیم که بتوانیم مأموریت‌های اجتماعی را انجام دهیم و مسائل جامعه را حل کنیم، و در عین حال از این طریق برای پژوهشگران، محققین و اساتید مکان‌های مناسبی برای درآمدزایی فراهم کنیم. با عنایت خداوند متعال، استان قزوین در تعادل مثبتی قرار دارد ولی همچنان نیازمند کار بیشتری خواهیم بود. به دلیل اینکه پتانسیل، زیرساخت خوب و نیروی انسانی توانمند زیادی در دانشگاه داریم.

سرپرست سابق دانشگاه آزاد قزوین تصریح کرد: هنگام تحویل مسئولیت ریاست دانشگاه، در کشور بیماری کرونا وجود داشت و بعد از مدتی، با حضوری شدن دانشگاه‌ها، آماده کردن دانشجویان، اساتید و کارکنان و آماده کردن زیرساخت‌ها کمی مشکل بود. اما با یاری خدا، آسیب‌های موجود را برطرف کردیم و حتی بهتر از قبل توانستیم کلاس‌ها را برگزار کنیم و پیشرفت خوبی در این زمینه داشتیم.

زینالی در پایان خاطرنشان کرد: طبق سند ۵ ساله‌ای که برای دانشگاه تنظیم شده است، استراتژی خوبی وجود داشت اما سند تحولی مدون و مشخصی از ابتدا نداشتیم. لذا دکتر طهرانچی به همراه تیم مدیریتی خود، استان‌ها و واحدها در طی چند سال باعث شدند سند خوبی تنظیم شود. در سال ۱۴۰۰ که این سند رونمایی شد، برنامه‌های موجود گام به گام طبق آن مشاهده شد و پیشرفت‌های خوبی در این زمینه کسب کردیم. قطعا انحرافاتی در این راه وجود داشته است اما تلاش کردیم تمامی کاستی‌ها را برطرف کنیم و نقاط قوت را تقویت کنیم . لذا برآیند کلی ما با سند، انحراف محسوسی ندارد. و سعی بر این است که طبق الگوی مشخصی که وجود دارد، حرکت کنیم و نقاط ضعف‌ و قوت را برای عملکرد بهتر، پیدا کنیم.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1261042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =