آموزش آشپزی / طرز تهیه آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی در شیراز است که اغلب به عنوان نذری در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد این آش با پیاز داغ و آبلیمو و نان سنگک سرو می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ آش سبزی شیرازی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی در شیراز است که اغلب به عنوان نذری در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد این آش با پیاز داغ و آبلیمو و نان سنگک سرو می شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش ترخینه اصیل لرستان

آماده‌سازی‌: یک ساعت

پخت: ۳ساعت

تعداد:۵نفر

مواد لازم:

گوشت: ۵۰۰گرم

پیاز:۲ عدد درشت

برنج:۳۵۰گرم

تره: یک کیلو

ترخون: ۱۰۰گرم

لوبیا سفید، عدس و نخود: هر کدام ۱۰۰گرم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

چوب دارچین: یک تکه متوسط

نمک، فلفل و دارچین: به مقدار لازم

آب‌لیمو:۲ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را تفت دهید و زردچوبه و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و با کمی آب بپزید.

۲.نخود، لوبیا و عدس را در قابلمه‌های جداگانه بپزید. در قابلمه دیگری برنج‌های نیم‌دانه شسته شده را همراه با تره و نیمی از ترخون خرد شده و کمی نمک بپزید.

۳.گوشت پخته شده را با گوشتکوب دستی بکوبید. سپس همه مواد را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۴.یک عدد پیاز را سرخ کرده و با زردچوبه تفت دهید. نیمی از آن را درآش بریزید و نیم دیگر را برای تزیین ظرف‌آش کنار بگذارید. باقیمانده ترخون را هم سرخ کرده و به‌آش اضافه کنید.

۵.ده دقیقه بعد از پایان پخت، آبلیمو را درآش بریزید. سپس روغن را گرم کرده، آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به روغن گرم اضافه کرده و باآش مخلوط کنید.

نکته: یکی از رازهای کشدار شدن این‌آش هم زدن مداوم است. پس هر ۱۰ دقیقه یک‌بار به‌آش سربزنید و محتویات قابلمه را هم بزنید.

کد خبر: 1261064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =