محمد عموشاهی دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به فرصت ۱۰ روزه وزیر برای تامین امنیت خوابگاهها اظهار کرد: برخی خوابگاهها وقفی هستند و نگهداری آنها بر عهده دانشگاههاست. این خوابگاهها توسط خیرین ساخته شدهاند و باید مشخص شود که مسئولیت تأمین امنیت آنها با کیست.
وی تاکید کرد: دانشگاه شریف ۱۲ خوابگاه دارد که جمعاً حدود ۴۱۰۰ دانشجو در آنها ساکن هستند. خوابگاههای اصلی ما شامل شهید احمدی روشن، شهید سلیمانی و طرشت ۲ هستند. امنیت خوابگاهها بهویژه خوابگاههای اصلی باید تقویت شود.
دبیر شورای صنفی دانشگاه شریف تصریح کرد: بعد از درخواست وزیر، اقداماتی برای نصب دوربینهای امنیتی از سوی شهرداری در نظر گرفته شد، اما کیفیت دوربینها و سیستمهای امنیتی در خوابگاهها همچنان نیاز به بهبود دارد.
عموشاهی خاطرنشان کرد: مقرر شده دوربینهای امنیتی در مسیر بین خوابگاه تا دانشگاه نصب شوند. دانشگاه نیز باید کیفیت دوربینهای خود را افزایش دهد، زیرا بسیاری از دزدیها در ورودی خوابگاهها و دانشگاه رخ میدهد.
وی گفت: تهدید، دزدی، زد و خورد زیادی در اطراف دانشگاه صورت میگیرد به طوری که میتوان گفت روزانه یک اتفاق در اطراف هر یک از خوابگاهها رخ میدهد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه شریف ادامه داد: چندی پیش تعداد زیادی درگیری و زورگیری در اطراف خوابگاه رخ داده بود. به جرئت میتوان گفت این آمار درمورد شریف از دیگر دانشگاههای کشور بیشتر است؛ اما کسی نه گوش شنوا دارد و نه کسی دلش میسوزد.
عموشاهی یادآور شد: نیاز است که مسئولان دانشگاه به مشکلات خوابگاهها توجه بیشتری داشته باشند و اقدامات لازم را برای تأمین امنیت و بهبود شرایط زندگی دانشجویان انجام دهند. همچنین، برگزاری جلسات مستمر و تخصصی برای بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای عملی ضروری است.
وی عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم، آموزش راهکارهای تأمین امنیت به دانشجویان است. این آموزشها شامل نکاتی در مورد نحوه رفتار در مسیر خوابگاه تا دانشگاه و استفاده از وسایل الکترونیکی است. البته گشتهای پلیس برای تأمین امنیت در نظر گرفته شده که باید تقویت شوند.
افزایش مصرف الکل و مواد مخدر بین خوابگاهیها نیازمند توجه فوری
دبیر شورای صنفی دانشگاه شریف گفت: مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی در خوابگاهها به شدت افزایش یافته است. این موضوع نیاز به توجه فوری دارد. ما بارها این مسائل را به مسئولین دانشگاه گزارش دادهایم، اما به نظر میرسد که تا زمانی که یک حادثه بزرگ رخ ندهد، اقدام مؤثری انجام نمیشود.
عموشاهی ادامه داد: خوابگاههای شریف مشکلات دیگری مانند کفخوابی، فقدان فضای خوابگاهی برای اساتید و کیفیت پایین غذا نیز دارند. برخی خوابگاهها به دلیل کمبود ظرفیت با مشکل مواجه هستند و دانشجویان در اتاقهای چهار نفره، شش نفره ساکن میشوند.به گفته عموشاهی، کیفیت غذا در خوابگاهها پایین است و دانشجویان از توزیع غذا در ساعات نامناسب شکایت دارند.
انتهای پیام /
نظر شما