اعزام بیش از ۱۲ هزار کهگیلویه و بویراحمدی به مناطق عملیاتی جنوب

معاون اردویی و گردشگری سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰ نفر از اقشار مختلف این استان به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ مهدی حیدری با اشاره به اعزام ۱۲ هزار و ۸۰ نفر به مناطق عملیاتی جنوب، افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۸۵۵ نفر را دانش آموزان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه امسال هزار و ۷۰۰ دانشجو به اردوی راهیان نور اعزام شدند، ادامه داد: سه هزار نفر نیز در بخش‌های کارمندی، عشایر، کارگری، اصناف، جامعه پزشکی، حقوقدانان، مداحان، فرهنگیان، صنعت و معدن و تجارت، مهندسین عمران و طلاب به رادوی راهیان نور اعزام شدند.

معاون اردویی و گردشگری سپاه فتح استان تصریح کرد: بعد از تعطیلات نوروز نیز ۳۰۰ دانشجو، ۸۰ کارمند و ۲۲۰ دانش آموز به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.

وی تاکید کرد: این افراد از مناطق عملیاتی جنوب مانند، هویزه، القمه، شلمچه، سوسنگرد و دهلاویه بازدید می‌کنند.

سرهنگ حیدری هدف از اعزام کاروان راهیان نور را آشنایی جوانان با دلاوری‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1261387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =