تا زمان اکران سراسری «رکسانا» اجازه بازی در هیچ فیلمی را ندارم

بازیگر فیلم سینمایی «رکسانا» گفت: بعد از اکران «رکسانا» پیشنهاداتی داشتم اما با تهیه کننده این فیلم قراردادی دارم که در آن قید شده تا زمان اکران سراسری «رکسانا» در ایران، اجازه‌ی بازی در هیچ فیلم و تئاتری را ندارم.

مهسا اکبرآبادی بازیگر فیلم سینمایی «رکسانا» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز با بیان اینکه قبل از ورود به عرصه‌ی بازیگری، به صورت تخصصی کار بدن انجام می‌دادم گفت: رقص باله را به صورت جدی دنبال می‌کردم، تجربیاتی هم در زمینه‌ی رقص معاصر دارم.

وی ادامه داد: از ۱۶ سالگی در آموزشگاه سینمایی هفت هنر دوره‌های آموزش خود را گذراندم و سپس با تشویق مدیر آموزشگاه، در کنکور هنر شرکت کردم توانستم رتبه ۱۸ مقطع کارشناسی را به دست بیاورم و در رشته بازیگری و کارگردانی نمایش دانشگاه تهران پذیرش شدم و هم اکنون هم دانشجوی کارشناسی ارشد سینما در دانشگاه تربیت مدرس هستم.

اکبرآبادی اظهار کرد: از زمانی که هنرجوی هفت هنر بودم تئاتر و فیلم کوتاه بازی می‌کردم. مونولوگ «رویای لاک رنگی» را نیز در تالار محراب اجرا داشتم. پروژه پایان‌نامه‌ کارشناسی‌ام نمایشی بود به نام «انباشت» که خودم کارگردان، نویسنده و یکی از بازیگرهای این نمایش بودم و به دلیل برگزیده شدن پایان نامه‌ام، بعدا توانستیم این نمایش را در تالار مولوی که زیر نظر دانشگاه تهران است، اجرا کنیم.

بازیگر فیلم سینمایی «رکسانا» ادامه داد: در این اجرا سعی کردم روی خاطرات مشترک نسل خودم و چالش‌هایی که با آن روبرو هستیم، تمرکز کنم و در پایان‌نامه‌ی مقطع ارشد نیز تصمیم گرفتم بین رشته‌ای کار کنم و موضوع پایان‌نامه‌ ام بین تئاتر، فلسفه و سینما قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در زمان قرنطینه کرونا، تصمیم گرفتم ترجمه را شروع کنم بیان کرد: نمایش‌نامه‌ی «تعلیم ریتا» را برای نشر یکشنبه ترجمه کردم و بعد یک سری مقالات مرتبط با تئاتر در فصلنامه‌ی نقد نمایش کار کردم. نمایش‌نامه‌ی «ام. باترفلای» آخرین کاری است که ترجمه کرده‌ام و توسط نشر نریمان چاپ شده است.

اکبرآبادی در خصوص بازی در فیلم سینمایی «رکسانا» که صرفا در یک سانس ویژه در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به اکران درآمد گفت: بعد از اکران «رکسانا» پیشنهاداتی داشتم اما با تهیه کننده این فیلم قراردادی دارم که در آن قید شده تا زمان اکران سراسری «رکسانا» در ایران، اجازه‌ی بازی در هیچ فیلم و تئاتری را ندارم. در حال حاضر و طی صحبت‌هایی که با ایشان داشتم، فقط اجازه‌ی فعالیت در تئاتر را دارم و نمی‌توانم تا زمان اکران «رکسانا» فعالیت سینمایی حتی در پروژه‌های‌ کوتاه داشته باشم.

وی در پایان بیان کرد: اکران نشدن «رکسانا» باعث تاسف است و نمی‌توانم پیش‌بینی کنم در صورت اکران فیلم چه اتفاقی برای آینده شغلی من می‌افتاد. تلاش کردم در این فرصت در زمینه‌های‌ دیگری تجربه کسب کنم و برایم فرصتی شد که مطالعاتم را بیشتر کنم و نسبت به این حرفه آگاه‌تر شوم و در حال حاضر مشغول تمرین و کارگردانی نمایش جدیدی هستم که به زودی به روی صحنه خواهد رفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =