خوابگاه‌های دانشگاه علم‌وصنعت نیازمند روشنایی، کیوسک پلیس و دوربین هستند/ چندین دزدی در خوابگاه حکیمیه

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت از وضعیت ناامن خوابگاه‌ها و انجام چندین دزدی در خوابگاه حکیمیه خبر داد و خواستار توجه به این مسائل شد.

فاطمه قربانی دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در مورد وضعیت خوابگاه‌ها و مشکلات دانشجویی بیان کرد: تنها خوابگاه دخترانه در دانشگاه علم و صنعت وجود دارد و خوابگاه‌های پسرانه در خارج از دانشگاه واقع شده‌اند. خوابگاه داخل دانشگاه شامل خوابگاه دکترا و خوابگاه ارشد است.

به گفته او خوابگاه حکیمیه که محل سکونت دانشجویان کارشناسی و ارشد سال اول است، محیط امنی ندارد و بسیاری از خیابان‌های اطراف آن مناسب نیستند. گشت پلیس در این منطقه وجود ندارد و بارها پیش آمده که سارقین به داخل خوابگاه نفوذ کرده و وسایل دانشجویان را به سرقت برده‌اند.

قربانی ادامه داد: پس از این حوادث، اقداماتی مانند حصارکشی انجام شد، اما همچنان سرقت‌ها در اطراف خوابگاه ادامه دارد. هفته گذشته نیز گوشی یکی از دانشجویان جلوی در خوابگاه دزدیده شد و دانشجویان منتظر ماندند که پلیس بیاید، اما متأسفانه هیچ اقدام مؤثری انجام نشد. ما درخواست کرده‌ایم که کیوسک پلیس در جلوی خوابگاه حکیمیه مستقر شود، اما هنوز هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: بسیاری از خوابگاه‌ها از جمله خوابگاه‌های کارشناسی و ارشد، با مشکلاتی نظیر تخت‌های نامناسب، تشک‌های غیر بهداشتی و پنجره‌های ناکارآمد مواجه هستند. همچنین، وضعیت سرویس‌های بهداشتی و فضاهای عمومی نیز نیاز به بهبود دارد."

وی افزود: آبگرم‌کن‌های خوابگاه خراب است دانشجویان برای رفتن به حمام و حتی سرویس بهداشتی دچار مشکل هستند و دائم استرس برای سرد شدن آب دارند.

قربانی تاکید کرد: حضور گشت‌های پلیس و روشنایی خیابان‌ها در اطراف خوابگاه‌ها بسیار ضروری است.

وی به سخت‌گیری‌های غیرضروری در ورودی خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در ورودی خوابگاه، دو نفر حراست مستقر هستند و لباس دانشجویان را چک می‌کنند. این اقدامات باید کاهش یابد تا دانشجویان احساس آزادی بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262359

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =