سایت ۶۰۷ واحدی نهضت ملی مسکن نجف‌آباد در دست اجرا است

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف‌آباد از در دست اجرا بودن سایت ۶۰۷ واحدی نهضت ملی مسکن شهر نجف‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از نجف آباد، مرتضی فولادی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف آباد اظهار کرد: در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان اقدامات لازم در شهرهای مختلف در دست اجرا قرار دارد.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده نقش‌های معماری طرح نهضت ملی مسکن شهر دهق به مساحت ۵۱ هکتار در کمیته کارشناسی و کمیسیون ماده ۵ تصویب و طرح‌های آماده‌سازی فاز ۱ و ۲ تهیه و اراضی تحویل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت انجام، آماده‌سازی شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف‌آباد با اشاره به برگزاری مراسم کلنگ‌زنی طرح نهضت ملی مسکن شهر دهق، بیان کرد: در شرق سایت اداری مهردشت در محدوده منفصل شهر علویجه، ۴۲ هکتار از اراضی سازمان ملی زمین و مسکن به کاربری مسکونی تغییر یافت و ضمن انجام تهیه طرح تفکیکی، در مرحله تصویب در کمیسیون ماده ۵ به منظور اختصاص به متقاضیان حائز شرایط طرح‌های حمایتی مسکن قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای اراضی شمال علویجه به مساحت ۵۰ هکتار طرح آماده‌سازی تهیه، تصویب و ابلاغ شده است، گفت: سایت ۶۰۷ واحدی نهضت ملی مسکن شهر نجف‌آباد در حال اجرا است.

فولادی با اشاره به تغییر کاربری و تصویب ۲۳ هکتار از اراضی غرب نجف‌آباد در کمیسیون ماده ۵ عنوان کرد: این اراضی جهت اختصاص به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن نجف‌آباد در نظر گرفته شده که تهیه نقش‌های تفکیکی توسط مشاور در حال انجام است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =