انصارالله: دبی و ابوظبی اهداف بعدی ما خواهند بود

جنبش انصارالله نسبت به همکاری اطلاعاتی و میدانی اماراتی‌ها با آمریکا علیه یمن هشدار داده و شهرهای ابوظبی و دبی را به حمله موشکی تهدید کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، محمد الفرح عضو شورای رهبری انصارالله یمن در پیامی در شبکه ایکس خطاب به رهبران سیاسی امارات متحده عربی تاکید کرد که تمامی خیانتکارانی که حملات آمریکا علیه یمن را تأیید می‌کنند و با آن‌ها همکاری اطلاعاتی و میدانی دارند، در معرض حملات تلافی جویانه یمنی‌ها قرار خواهند داشت.

انصارالله: دبی و ابوظبی اهداف بعدی ما خواهند بود

وی ارتکاب چنین اقداماتی را از سوی خائنان اماراتی بعید ندانست و هشدار داد که این اقدامات دیوانه وار بی پاسخ باقی نخواهد ماند و آنها هزینه این رفتارها را به زودی پرداخت خواهند کرد.

الفرح تهدید کرد که مقصد موشک‌های یمنی تنها شهرهای المخا و شبوه نخواهند بود، بلکه ابوظبی و دبی نیز اهداف بعدی واکنش یمنی‌ها خواهند بود.

کد خبر: 1262959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =