چالش‌های سلف دانشگاه علم و صنعت/ دانشجوها سنگ و سرنگ در غذا پیدا می‌کنند!

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به مشکلات پرتعداد غذای دانشجویی این دانشگاه، به تشریح وضعیت سلف پرداخت.

فاطمه قربانی دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به مشکلات صنفی دانشگاه گفت: اساسی‌ترین صنفی دانشگاه مشکل غذا و وضعیت خیلی نامطلوب آن است. نه فقط کیفیت، بلکه بهداشت غذا هم مشکل دارد. بارها اجسام خارجی مانند چوب و سنگ در غذا پیدا شده است. مسئولین به‌جای حل مسئله، تکذیب می‌کنند، در حالی که این اتفاقات مکرراً رخ می‌دهد. به نظر می‌رسد مسائل بهداشتی آن‌طور که باید رعایت نمی‌شود.

به گفته وی، غذاها دورچین ندارند، درحالی‌که طبق آیین‌نامه سازمان امور دانشجویان، یک یا دو دورچین باید در غذاها باشد.

قربانی بیان کرد: دانشجویان می‌توانند از سلف آزاد دانشگاه نیز خرید کنند که قیمت غذا در آن بالای ۱۲۰ هزار تومان است و غذای رستورانی که ارائه می‌دهد، کیفیتش مناسب است. اما وضعیت سلف دولتی از لحاظ کیفیت و بهداشت نامطلوب است.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت گفت: گربه‌های به تعداد خیلی زیادی در محوطه تردد دارند و مسئولین هیچ کاری برای رفع این مشکل نمی‌کنند. ما به‌عنوان شورا سعی کردیم این موضوع را منتقل کنیم و نارضایتی دانشجویان از کیفیت غذا را به اطلاع مسئولین برسانیم، اما نه مسئولین و نه پیمانکار، هیچ‌کدام مسئولیت را به گردن نمی‌گیرند و در نهایت همه‌چیز به پیمانکار ختم می‌شود.

قربانی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود، سعی کردیم سلف مکمل راه‌اندازی کنیم تا پیمانکار جدید با رعایت شرایط بهتر انتخاب شود. اما مناقصه و مزایده برای انتخاب پیمانکار زمان می‌برد و ما الان پیمانکار نداریم. بنابراین سالن‌هایی که می‌شد خیلی راحت به پیمانکار جدید داد و فضا را رقابتی کرد، به همان پیمانکار قبلی واگذار شد. در واقع، صورت مسئله پاک شد و رقابتی ایجاد نشد.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: علاوه بر کیفیت غذا، قیمت غذا هم در دانشگاه علم و صنعت بالاست. در حالی که اختصاص غذای یارانه‌ای برای دانشگاه‌های تهران تا سقف ۱۰۰ هزار تومان است، یارانه غذای مکمل در دانشگاه ما ۳۰هزار تومان است. در واقع، ۴۰هزار تومان از حق دانشجویان نادیده گرفته می‌شود. در مورد تنوع غذا هم باید خاطر نشان کرد که جوجه‌کباب که غذای پرطرفداری است، در هفته فقط دو بار ارائه می‌شود. این در حالی است که در بقیه دانشگاه‌ها هر روز این غذا ارائه می‌شود.

قربانی توضیح داد: فروشگاه‌های داخل دانشگاه به‌خصوص فروشگاه‌های خوابگاه دختران مشکل دارند. دانشگاه با یک پیمانکار قرارداد می‌بندد که گران‌فروشی می‌کند و به قیمت‌های مصوب اهمیتی نمی‌دهد. به گفته کارشناس دادگستری، آوردن کسی که گران‌فروشی نکند و به حق خودش راضی باشد، صرفه اقتصادی ندارد و دانشگاه خیلی اذیت می‌شود. در فروشگاه خوابگاه دختران گران‌فروشی و کم‌فروشی رواج دارد و کاری نمی‌توان کرد.

همچنین پیش‌تر یکی از دانشجویان دانشگاه علم‌وصنعت در گفت‌وگو با ایسکانیوز گفته بود که وسایل غیر بهداشتی همچون سرنگ تزریقاتی در غذای دانشجویان دیده شده که این موضوع چیزی جز سهل‌انگاری مسئولین دانشگاه را نمی‌رساند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1263517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =