رشد ۷۱ درصدی پروازهای نوروزی در فرودگاه کرمانشاه

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه از رشد ۷۱ درصدی پروازهای نوروزی در فرودگاه کرمانشاه از آغاز سفرهای نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، مجتبی بیاتی مدیرکل فرودگاه کرمانشاه با اعلام این خبر، اظهار کرد: از آغاز سفرهای نوروزی تا ۱۵ فروردین، باتوجه‌به هدف‌گذاری انجام شده و اتمام پروژه بازسازی باند، آغاز پروازهای شبانه و نوسازی عوامل پروازی، ۲۰۲ پرواز در فرودگاه کرمانشاه انجام شده که رشد ۷۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

وی با اشاره به جابه‌جایی ۱۹ هزار و ۶۳۵ مسافر از طریق پروازهای فرودگاه کرمانشاه در ایام نوروز گفت: در بخش اعزام و پذیرش مسافران نیز رشد ۶۶ درصدی نسبت به نوروز سال قبل ثبت شده است.

به گفته مدیرکل فرودگاه کرمانشاه، ۱۱۸ تُن بار نیز در این مدت از طریق پروازهای فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه جابه‌جا شده است.

بیاتی ضمن اشاره به پیگیری‌های استاندار کرمانشاه برای تسهیل روند افزایش پروازها و توسعه فرودگاه، ادامه داد: حمایت‌های استاندار در توسعه زیرساخت‌های ناوبری و همچنین تلاش برای برقراری پروازهای شبانه و مسیرهای جدید پروازی، نقش مهمی در تحقق این رشد چشمگیر در ایام نوروز امسال داشته است.

وی در پایان تصریح کرد: باتوجه‌به ظرفیت‌های استان کرمانشاه و نیز زیرساخت‌های فرودگاهی و ناوبری بروز و مدرن فرودگاه، تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در سال جدید شاهد رشد پروازها و نیز برقراری مسیرهای جدید پروازی در این فرودگاه باشیم.

خبرنگار: امید سلطانی‌فر

انتهای پیام/

کد خبر: 1263529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =