تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تفاوت نشانه‌های حساسیت فصلی با آنفلوانزا را برشمرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طی هفته‌های اخیر در پی افزایش مراودات و تجمعات مردم در تعطیلات نوروزی، شاهد افزایش شیوع برخی بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوانزا هستیم.

بیشتربخوانید:

عواملی که آلرژی شما را تشدید می‌کند

نتایج رصد ویروس‌های تنفسی شناسایی شده تا اسفندماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد ویروس آنفلوانزا با ۱۲.۴ درصد، ویروس‌های سرماخوردگی با ۸.۸ درصد و ویروس‌های خانواده کرونا با ۷.۱ درصد در راس ویروس‌های در گردش در کشور بوده‌اند.

علاوه بر ابتلا به این ویروس‌های تنفسی، همه‌ساله تعداد زیادی از افراد در فصل بهار دچار حساسیت فصلی (آلرژی) می‌شوند. به همین دلیل ممکن است افراد در تشخیص علائم افتراقی آنفلوانزا و حساسیت فصلی دچار اشتباه شوند.

قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تفاوت‌های علائم آنفلوانزا و آلرژی اظهار کرد: آلرژی فصلی معمولاً با آبریزش بینی، عطسه‌های فراوان و گاهی خارش پوستی و کهیر، آبریزش از چشم و بینی همراه است.

وی ادامه داد: این علائم معمولاً با سابقه تماس با گل و گیاه یا آلرژن‌ها (موادی که باعث حساسیت می‌شوند) شروع می‌شود اما علائم آنفلوانزا کمی متفاوت است و بدون سابقه تماس با این مواد حساسیت‌زا نیز بروز می‌یابد.

مرادی افزود:‌ آنفلوانزا معمولاً با تب، کوفتگی بدن و سرفه همراه است. آبریزش بینی نیز از دیگر علائمی است که در موارد ابتلا به آنفلوانزا مشاهده می‌شود، این علائم، تابلوی بالینی و علائم رایج آنفلوانزا هستند. همچنین، احساس خستگی شدید و کوفتگی بدن که ممکن است چند روز طول بکشد از دیگر علائم رایجی است که آنفلوانزا را از حساسیت فصلی متمایز می‌کند. به طور کلی، تب از علائم شایع آنفلوانزا است و معمولاً این بیماری با تب ناگهانی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1263917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =