رئیس جمهور وارد استان البرز شد

رئیس‌جمهور با هدف بازدید از اقدامات و نمایشگاه قرارگاه اجتماعی وارد استان البرز شد.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از البرز، رئیس‌جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در جریان سفری یک‌روزه و با هدف بازدید از اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز و ارزیابی میدانی طرح‌های توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار با استقبال استاندار البرز وارد این استان شد.

این سفر روز پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ در چارچوب طرح ملی ۲۰۲۰ و با تمرکز بر بررسی وضعیت ۶۷ محله کمتر برخوردار هدف قرارگاه اجتماعی استان انجام می‌شود.

مسعود پزشکیان در این بازدیدها از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های قرارگاه اجتماعی استان و همچنین نتایج اقدامات صورت‌گرفته در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قرار خواهد گرفت.

بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های محله‌های هدف قرارگاه اجتماعی استان و طرح ۲۰۲۰ و گفت‌وگو با فعالان اجتماعی و مدیران محلی از دیگر برنامه‌های این سفر عنوان شده است.

سفر رئیس‌جمهور به استان البرز با محوریت تقویت عدالت اجتماعی، ارتقاء شاخص‌های توسعه در محله‌های کم‌برخوردار و حمایت از ابتکارات مردمی در قالب قرارگاه اجتماعی استان البرز صورت می گیرد.


انتهای پیام/

کد خبر: 1264032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =