به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ سید حسن مهدیخانی سروجهانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین در خصوص برگزاری چهارمین دوره جشنواره بینالمللی خوشنویسی جلوه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با همکاری بنیاد علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برای چهارمین سال متوالی «جشنواره خوشنویسی جلوه» را برگزار کرد. برگزاری سه دوره موفق این جشنواره در سطح ملی و استقبال خوب هنرمندان سبب شده است این دوره در سطح بین المللی برگزار شود تا با معرفی شهر قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی جهان اسلام، فضای حضور و شرکت هنرمندان از سراسر جهان در این جشنواره فراهم شود.
وی ادامه داد: برای چهارمین دوره این جشنواره، بیش از ۷۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که نسبت به سال گذشته بیش از ۱۳۰ درصد افزایش را نشان میدهد. در نهایت ۱۱۰ اثر برتر انتخاب شدند که استان قزوین جزء ۱۴ استان برگزیده کشور شد.
مهدیخانی در خصوص پیشرویداد های این جشنواره یادآور شد: در این جشنواره چندین پیشرویداد برنامهریزی شد. در پیشرویداد معرفتی چندین نشست با حوزه علمیه برگزار کردیم و با محوریت زیارت جامعه کبیره دو نشست برگزار شد. در ماههای گذشته پیشرویدادی دیگر در نمایشگاه دائمی مهدویت برگزار شد و آثار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در این نمایشگاه به اجرا درآمد و ۱۶ بهمنماه سال قبل در مراسم اصلی، تمام آثار در دانشگاه آزاد واحد قزوین به نمایش درآمد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین در ارتباط با برنامههای موضوعی جشنواره بیان کرد: برنامههای موضوعی جشنواره هم متناسب با اقتضائات و توانمندیها و شرایط فرهنگی، بومی و منطقهای هریک از واحدها و مراکز دانشگاهی در استانها تعریف و برنامهریزی میشود که برنامههای فرهنگی شامل شعر و ادبیات و ...، برنامههای هنری شامل هنرهای تصویری، نمایشی، هنرهای تجسمی، تواشیح و سرود، برنامههای علمی پژوهشی شامل همایشها، کنگرهها، نشستها، تالیف کتب و نشریات تخصصی و برنامههای دیجیتالی و فضای مجازی شامل انواع نرم افزارها و بازیهای رایانهای است.
وی خاطرنشان کرد: اثر خوشنویسی باید از آیات، احادیث، اشعار و جملات قصار با موضوع امامت و مهدویت و با محوریت زیارت جامعه کبیره باشد، آثار در گرایشهای خوشنویسی نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نقاشیخط و خط تحریری پذیرفته میشود. دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در هر موضوعی که علاقمند هستند میتوانند ثبت نام کنند و از لحاظ مکانی ممانعتی وجود ندارد بدان معنا که به عنوان مثال دانشجویان، اساتید و کارکنان می توانند در تمامی موضوعات شهرهای غیر بومی خود نیز شرکت نمایند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد قزوین در پایان تأکید کرد: آنچه درباره گستره این جشنواره گفته میشود این است که جشنواره در سطح واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با ایجاد دبیرخانه در واحدها و مراکز استانی دانشگاه آزاد اسلامی و در صورت لزوم در ابعاد بینالمللی با استفاده از ظرفیت بالقوه و بالفعل در واحدهای دانشگاهی فعال خارج از کشور برگزار میشود و بخشهای مختلف آن شامل برنامههای موضوعی علمی، فرهنگی، ادبی و هنری است. پنجمین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۴ نیز برگزار خواهد شد.
خبرنگار: نیلوفر معصومی
انتهای پیام/
نظر شما