به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، رضا پنجابی، سرپرست شرکت گاز خراسانشمالی در گفتوگو با ایسکانیوز اظهار داشت: مصرف گاز این استان در سال ۱۴۰۳ به ۳ میلیارد و ۱۱۵ میلیون مترمکعب رسید که نسبت به سال گذشته افزایش ۳۲ میلیون مترمکعبی را نشان میدهد.
وی گفت: در سال گذشته با رشد تعداد مشترکین و کاهش کمسابقه دمای هوا در مقایسه با سالهای پیشین، مصرف گاز در استان افزایش یافت با این حال، همراهی شهروندان در مدیریت مصرف، نقش مؤثری در جلوگیری از بروز ناترازی در توزیع گاز ایفا کرد.
سرپرست شرکت گاز خراسانشمالی با اشاره به سهم بخش خانگی در این افزایش بیان کرد: در سال ۱۴۰۳، ۱۴۶ میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به سال قبل به بخش خانگی تحویل داده شد که عمدتاً به دلیل شرایط خاص دمایی و افزایش مشترکین جدید بوده است.
وی با تأکید بر اهمیت بهینهسازی مصرف انرژی، ادامه داد: اجرای پویش ملی «دو درجه کمتر» و استقبال مردم از آن باعث شد تا با وجود افزایش دمای مصرف، میانگین مصرف روزانه در بسیاری از روزها کنترل شود.
پنجابی تصریح کرد: این طرح علاوه بر کاهش مصرف، به ترویج فرهنگ صرفهجویی و افزایش آگاهی نسبت به اهمیت حفاظت از منابع انرژی نیز کمک شایانی کرده است.
سرپرست شرکت گاز استان همچنین به اقدامات برنامهریزیشده برای سال جاری اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، بیش از یک میلیارد و ۸۳۸ میلیون مترمکعب گاز به صنایع استان تحویل داده شد که نشاندهنده توجه ویژه به تأمین انرژی برای بخش تولید و اشتغالزاست.
وی بیان داشت: یکی از رویکردهای مهم شرکت در سال جدید، ارتقای راندمان وسایل گازسوز در منازل است. در این راستا، جایگزینی بخاریهای قدیمی و پرمصرف با بخاریهای هرمتیک کممصرف در دستور کار قرار دارد؛ این مدل از بخاریها تا ۵۰ درصد مصرف گاز را کاهش میدهند و نقشی کلیدی در کاهش هدررفت انرژی دارند.
خبرنگار: انسیه حاتمی
انتهای پیام/
نظر شما