روغن زیتون فاسد شدنی است؟

کارشناسان تغذیه در مورد نگهداری روغن‌ زیتون که یکی از عناصر مهم در پخت‌وپز و تهیه انواع سالادهاست، هشدار می‌دهند و می‌گویند که محل نگهداری آن، روی طعم و ماندگاری‌اش تاثیرگذار است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نگهداری روغن زیتون در قفسه‌ای به دور از نور، گرما و اکسیژن، ماندگاری آن را افزایش می‌دهد و مانع از خراب‌شدن سریع آن می‌شود.

بیشتر بخوانید:

روغن زیتون چاق‌کننده است؟

کارشناسان تغذیه می‌گویند به جای آنکه روغن زیتون را روی پیشخوان رها کنید، آن را در یک کابینت خنک و تاریک بگذارید.

همچنین روغن زیتونی بخرید که بطری‌ تیره دارد، نه شفاف، تا از تاثیر مضر نور محافظت شود.

با این حال، برای نگهداری درست روغن زیتون باید تعادل را رعایت کرد. به عبارت دیگر، درست است که نور برای روغن زیتون مضر است و باید در محیطی خنک نگهداری شود اما گذاشتن آن در یخچال هم درست نیست زیرا سرمای یخچال باعث سفت شدن (بستن) روغن می‌شود و بر نحوه استفاده از آن تاثیر می‌گذارد.

از طرفی بوی خاص تازه روغن زیتون نیز در صورت نگهداری در یخچال کاهش می‌یابد.

به گزارش ایندیپندنت، کارشناسان به این نکته هم اشاره کرده‌اند که عمر مفید مصرف روغن زیتون معمولا کوتاه است، بنابراین بهتر است ظرف «چند ماه» مصرف شود.

برای تشخیص تازگی روغن زیتون، تنها نباید به تاریخ انقضا نگاه کرد. بهترین نشانه‌ فاسد شدن روغن زیتون نه تاریخ انقضای روی بطری، بلکه حس بویایی و چشایی خودتان است. روغن فاسد معمولا بوی ماندگی می‌دهد، مثل بوی مداد شمعی یا گردوی کهنه.

روغن زیتون یکی از عناصر اصلی در رژیم مدیترانه‌ای است که مزیت‌های بسیاری دارد و تاثیر آن بر سلامت سیستم عصبی و دستگاه گوارش تایید شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1267623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =