فریاد جنوب در سکوت مسئولان؛ گرمای ۵۰ درجه و خاموشی‌های بی‌رحمانه

امیرحسین آشوری زاده*

سال‌هاست که مردم این دیار با صبوری و استقبال گرم خود، پذیرای مسئولان و گردشگران بوده‌اند، اما این خونگرمی نباید به بهانه‌ای برای نادیده گرفتن حقوق اساسی و اولیه آنان تبدیل شود. مگر می‌شود استانی با دمای هوای بالای ۵۰ درجه سانتی‌گراد و رطوبت شرجی خفه‌کننده، در روزهای تعطیل و عادی، طعم تلخ قطعی برق را بیش از یک ساعت و نیم بچشد؟ در حالی که در شهرهای دیگر نیز ممکن است قطعی برق رخ دهد، اما هوای آن مناطق به هیچ وجه قابل قیاس با گرمای سوزان جنوب نیست. مردمان هرمزگان، در بدترین شرایط آب و هوایی با خاموشی‌های طولانی دست و پنجه نرم می‌کنند. این تبعیض آشکار، انتظاری جز توجه ویژه و راه‌حلی اساسی از سوی مسئولان ندارد. ما توقع داریم حداقل به اندازه دیگر استان‌ها، شاهد قطعی برق نباشیم.

ما از رئیس‌جمهور منتخب توقع داریم تا این نگاه یکسان به شرایط آب و هوایی متفاوت استان‌ها را کنار گذاشته و با درک عمق مشکلات گرمای هوای جنوب، دستور قاطع برای رفع این معضل صادر کنند. گرمای حداقل ۵۰ درجه‌ای جنوب، نیازمند تدابیری متفاوت از سایر نقاط کشور است و نباید با قطع برق به این گرمای طاقت‌فرسا دامن زد.

امید ویژه مردم هرمزگان به استاندار بومی، ما از آقای آشوری، استاندار محترم هرمزگان، مصرانه می‌خواهیم که صدای مردم این دیار باشند و در دفاع از حق قانونی و مسلم آنان در بحث خاموشی‌های کشور، قاطعانه بایستند. تاریخ گواه است که مردم جنوب همواره در مظلومیت به سر برده‌اند و سکوت در برابر این بی‌عدالتی، تنها به تداوم این وضعیت دامن می‌زند.

مردم هرمزگان، شایسته بهترین‌ها هستند و نباید در گرمای غیرقابل تحمل جنوب، شاهد خاموشی‌های پی‌درپی باشند. این صحبت‌ها تنها خلاصه‌ای از دردهای بی‌پایان مردمی است که انتظار دارند تا حداقل در شرایط سخت آب و هوایی، از امکانات رفاهی برخوردار باشند.

جنوب، قلب تپنده ایران است، بیایید برای سلامت این قلب، از جان مایه بگذارید.

* فعال اجتماعی

انتهای پیام/

کد خبر: 1275927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =