قتل نوجوان ۱۶ ساله با سلاح گرم به صورت سهوی در ملارد

فرمانده انتظامی لامرد گفت: فردی که به صورت سهوی دست خود را روی ماشه گذاشته و اقدام به تیراندازی به سمت دوست خود کرده بود، با هماهنگی قضایی روانه دادسرا شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسن امجدیان اظهار کرد: یازدهم مرداد سال جاری یک فقره تیراندازی منجر به قتل نوجوانی ۱۶ ساله در یکی از محله‌های شهرستان لامرد به پلیس اعلام و ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: ماموران انتظامی در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که سه نفر در یک مغازه دور هم بوده‌اند که یکی از آن‌ها حین بررسی و بازی کردن با اسلحه وینچستر دستش روی ماشه رفته و به صورت سهوی یک تیر به سمت دوستش شلیک و منجر به قتل وی می‌‍شود.

در روز دوشنبه ۱۳ مرداد، فرمانده انتظامی لامرد با بیان اینکه ضارب اصلی از محل حادثه متواری شده بود، ادامه داد: ماموران تحقیقات خود را جهت دستگیری قاتل آغاز کردند و با رایزنی از طریق معتمدین، متهم که عرصه را تنگ دیده بود خود را به کلانتری محل معرفی و دیگر دوستش که با هم بوده‌اند نیز در صحنه توسط مامورین دستگیر شد.

امجدیان با اشاره به اینکه متهمین ۱۸ و ۱۹ ساله برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند و یک قبضه اسلحه وینچستر نیز کشف شد، گفت: برخورد با مخلان نظم و امنیت به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1276386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
      0 0
      ملارد در استان تهران یا لامرد در استان دیگر ؟ عنوان خبر با متن خبر تناقض دارد!