مردم با بصیرت خود توطئه‌های جنگ روانی دشمن را خنثی کردند

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در مراسم اربعین شهدای اقتدار ضمن ستایش روحیه خانواده شهدا گفت بسیاری از این شهیدان از نسل دهه ۶۰ و ۷۰ بودند که با روحیه جهادی از مرزهای کشور دفاع کردند. او مردم را پیروز واقعی جنگ ۱۲ روزه دانست و بر ایستادگی آنان در برابر عملیات روانی دشمن تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان؛ سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان عصر امروز در مراسم اربعین شهدای اقتدار با اشاره به روحیه مثال‌زدنی خانواده‌های این شهدا اظهار داشت: روحیه والای خانواده‌های شهدای اقتدار برای ما الهام‌بخش و انگیزه‌آفرین است. این خانواده‌ها نه تنها داغدار فرزندان خود نبودند بلکه با افتخار از ایستادگی آنان سخن می‌گفتند.

وی با اشاره به ترکیب سنی شهدای اقتدار گفت: بسیاری از این شهدا متولد دهه‌های ۶۰ و ۷۰ بودند؛ نسلی که با وجود فاصله زمانی از دوران دفاع مقدس با همان روحیه جهادی و انگیزه‌ای کم‌نظیر برای دفاع از میهن به میدان آمدند. خانواده‌های آنان نیز با افتخار و سربلندی این حضور را سندی بر تعهد ملی و دینی خود دانستند.

سردار نظری در ادامه به ویژگی‌های شخصیتی و روحی این شهدا پرداخت و گفت: تماس‌های این عزیزان در دوران ماموریت نشان می‌داد که با شوری بی‌نظیر همانند رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به دور از خواب و آسایش همواره آماده دفاع از خاک و مرز و بوم کشور بودند. آنان گاه تنها دو ساعت در شبانه‌روز می‌خوابیدند.

فرمانده سپاه ثارالله با تاکید بر نقش مردم در مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه دشمن تلاش کرد از طریق فریب رسانه‌ای مردم را دچار تردید کند اما مردم با بصیرت به این عملیات روانی پاسخ منفی دادند. آنان نشان دادند که درک عمیقی از شرایط و اهداف دشمن دارند و پای نظام و وطن ایستاده‌اند.

وی در پایان گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که مردم و رزمندگان ما در هر شرایطی با تمام توان مدافع خاک و وطن خود خواهند بود. این پایداری ریشه در ایمان بصیرت و روحیه فداکاری ملتی دارد که امنیت و استقلال را با هیچ چیز معاوضه نمی‌کند.

خبرنگار: زهرا اسکندری

انتهای پیام/

کد خبر: 1276714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =