رکورد توسعه زیرساخت در سیستان و بلوچستان/ ۲۹۰ کیلومتر راه جدید تا پایان ۱۴۰۴ ساخته می‌شود

استاندار این استان از اجرای گسترده‌ترین طرح‌های زیرساختی کشور در جنوب شرق خبر داد و اعلام کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۹۰ کیلومتر راه جدید شامل ۲۳۰ کیلومتر بزرگراه و ۶۰ کیلومتر راه اصلی به شبکه حمل‌ونقل این منطقه افزوده می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، سیستان و بلوچستان در آستانه تحولی زیرساختی قرار دارد؛ به گفته استاندار استان، سال ۱۴۰۴ شاهد اجرای گسترده‌ترین پروژه‌های حمل‌ونقل کشور در این منطقه راهبردی خواهد بود. بر اساس برنامه دولت، تا پایان امسال ۲۳۰ کیلومتر بزرگراه و ۶۰ کیلومتر راه اصلی به شبکه حمل‌ونقل این استان افزوده می‌شود؛ اقدامی که جایگاه این خطه را در کریدورهای ملی و فراملی بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

منصور بیجار در جریان بازدید میدانی از عملیات ساخت بزرگراه زاهدان – خاش، سیستان و بلوچستان را گره‌گاه چهار کریدور حیاتی ایران دانست؛ از کریدور شمال – جنوب که از بندر شهید بهشتی چابهار آغاز می‌شود تا دو مسیر شرقی – غربی و کریدورهای میانی که سراوان، مهرستان و ایرانشهر را به کرمان متصل می‌کند.

استاندار تأکید کرد: این استان با موقعیت استراتژیک و دسترسی به آب‌های آزاد، دروازه اصلی ایران به بازارهای جهانی است و دولت با اولویتی ویژه، تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای آن را دنبال می‌کند. در میان پروژه‌ها، محور چابهار – زاهدان به‌عنوان پرتصادف‌ترین و پرترافیک‌ترین جاده استان در اولویت نخست قرار دارد. همچنین مسیرهای منتهی به مرز میرجاوه، محور شمالی به خراسان و راه‌های ارتباطی سیستان در دستور کار قرار گرفته‌اند.

بیجار افزود: تأمین منابع مالی این پروژه‌ها با بهره‌گیری از اوراق مالی، اعتبارات نقدی و روش‌های نوین در حال پیگیری است و با وجود چالش‌هایی نظیر ناترازی انرژی و محدودیت‌های بودجه‌ای، اجرای تعهدات تا پایان سالجاری هدف‌گذاری شده است.

اجرای این طرح‌ها نه تنها به اتصال سریع‌تر استان به شریان‌های ملی و بین‌المللی منجر خواهد شد، بلکه نقش مهمی در کاهش تلفات جاده‌ای، تسهیل ترانزیت کالا و شتاب‌بخشی به رشد اقتصادی منطقه ایفا می‌کند.

بیجار خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان از این پس نه تنها نقطه پایانی مسیرهای ترانزیتی، بلکه قلب تپنده اتصال ایران به شرق و جنوب آسیا خواهد بود.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/

کد خبر: 1278225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =