پاسخ سازمان اتوبوسرانی قم به گزارش ایسکانیوز درباره نابسامانی‌های حمل و نقل شهری

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان قم؛ در پی انتشار گزارشی با عنوان «نابسامانی‌های پیاپی در قم؛ از ایستگاه مطهری تا جوب‌های کثیف شهر» در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴، سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با صدور جوابیه‌ای ضمن ارائه توضیحات درباره وضعیت خط ۲۲ و ایستگاه‌های اتوبوس، جزئیاتی از برنامه‌های جدید برای تسهیل در شارژ قم‌کارت و بهبود خدمات حمل و نقل عمومی اعلام کرد.

متن جوابیه به این شرح است:

در پی انتشار مطلبی با عنوان

«نابسامانی‌های پیاپی در قم؛ از ایستگاه مطهری تا جوب‌های کثیف شهر» در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ در خبرگزاری ایسکانیوز، سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم پاسخیه‌ای صادر کرد.

در این جوابیه آمده است:

با سلام و تقدیر از شهروندان عزیز که همواره نسبت به استفاده از حمل و نقل عمومی اهتمام دارند، لازم است توضیح داده شود که خط ۲۲ سازمان اتوبوسرانی از شهرک فاطمیه تا میدان مطهری فعال است و طبق استاندارد، ایستگاه‌های اتوبوس با فاصله حدود ۴۰۰ متر در مسیر تعبیه شده‌اند.

همچنین در خصوص تسهیل در شارژ قم کارت، هم اکنون در ده دستگاه از ناوگان اتوبوس سازمان امکان شارژ مستقیم در خود ناوگان فراهم شده است و از هفته آینده به مرور این قابلیت در هر هفته برای بیست دستگاه دیگر از ناوگان فعال خواهد شد تا در نهایت تمامی اتوبوس‌ها از این امکان برخوردار شوند.

علاوه بر این، تمامی کیوسک‌های خدمات شارژ کارت فعال بوده و در مواقعی که فعالیت آن‌ها متوقف می‌شود، علت عمدتاً به دلیل قطعی برق است. شهروندان می‌توانند در این مواقع شارژ کارت خود را به راحتی از طریق دستگاه‌های موجود در داخل ناوگان انجام دهند.

سازمان اتوبوسرانی تأکید کرده است که تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان و بهبود کیفیت حمل و نقل عمومی به کار خواهد بست.

پایان پیام/

کد خبر: 1278819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =