کانون پرورش فکری، بستری برای کنشگری اجتماعی نوجوانان

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان‌غربی، در رویداد ملی «کانون یاران» که در مرکز ماکو برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای طرح‌هایی مانند کانون یاران، تقویت کنشگری و فعالیت‌های اجتماعی نوجوانان است تا این عزیزان به عنوان بازوهای توانمند در مدرسه و کانون، نقش اجتماعی خود را به‌خوبی ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از آذربایجان‌غربی، زهرا آبسوران در حاشیه برگزاری اردوی استانی «کانون یاران» در شهرستان ماکو با اشاره به اینکه رویداد ملی «کانون یاران» ذیل طرح کلان «کانون مدرسه» تعریف شده است، توضیح داد: در استان ما ۱۲۵ کانون یار فعال دختر و پسر از تمامی شهرستان‌ها حضور دارند که بیش از دو سال است آموزش‌های لازم را برای تقویت کنشگری و فعالیت‌های اجتماعی خود دریافت کرده‌اند. این نوجوانان به عنوان رابط و نماینده بین کانون و مدرسه عمل کرده و آموخته‌های خود را به دیگران منتقل می‌کنند.

وی چهار سیاست اصلی کانون در سال جاری را «نوجوان‌محوری، مرکزمحوری، مخاطب‌محوری و رشد و توانمندسازی» عنوان کرد و افزود: این اردوی استانی دقیقاً در راستای سیاست‌های نوجوان‌محوری و رشد و توانمندسازی طراحی شده و یکی از چندین برنامه پیش‌بینی‌شده برای این عزیزان است.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان با اشاره به انتخاب شهرستان ماکو برای میزبانی این رویداد، این تصمیم را تغییری مهم نسبت به سال‌های گذشته دانست و گفت: در گذشته اغلب اردوهای استانی در مرکز استان برگزار می‌شد، اما امسال با توجه به ظرفیت‌های بالای شهرستان ماکو و با همراهی مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان، تصمیم گرفتیم برای اولین بار این اردو را خارج از مرکز استان برگزار کنیم. خوشبختانه با همکاری مسئولان شهرستانی، این رویداد با کیفیت بالا در حال اجراست.

وی به برنامه‌های متنوع این اردو اشاره کرد و افزود: کارگاه‌های آموزشی تخصصی، ساخت دست‌سازه، دورهمی کتاب‌خوانی، فعالیت علمی رصد ماه‌گرفتگی با مدیریت خود کانون یاران، بازدید از اماکن تاریخی، آموزش تولید محتوا و برپایی نمایشگاهی از زندگی شهدا، از جمله برنامه‌هایی است که برای رشد و توانمندسازی این نوجوانان در نظر گرفته شده است.

نقش بی‌بدیل مربیان در پرورش استعدادها

آبسوران نقش مربیان و کارشناسان کانون را در موفقیت این طرح‌ها حیاتی دانست و تأکید کرد: دغدغه‌مندی، خلاقیت، دلسوزی و تخصص مربیان ما تأثیر بسیار بالایی در کیفیت رویدادها دارد. اجرای یک دستورالعمل با احساس مسئولیت و نگاهی نو می‌تواند موفقیت یک طرح را چندین برابر کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری در پایان ضمن قدردانی از اعتماد خانواده‌ها، از رسانه‌ها و دستگاه‌های مختلف خواست تا در معرفی کانون به عنوان تنها نهاد تخصصی حوزه کودک و نوجوان، یاری‌رسان باشند. وی خاطرنشان کرد: هر مرکز ما با بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب و بیش از ۶۰ فعالیت متنوع، ظرفیت بسیار بالایی برای کشف و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان دارد. امسال نیز برنامه‌هایی مانند «شورای خانواده» و «شورای نوجوانان» را با قوت ادامه خواهیم داد.

خبرنگار: ثمین معصومی

انتهای پیام/

کد خبر: 1280217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =