نقاشان واحد تهران‌غرب به استقبال «صبح امید» می‌روند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برای پنجمین دوره متوالی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری «نقاشی صبح امید» را با محوریت مهدویت و با الهام از خطبه ۳۱ نهج‌البلاغه برگزار می‌کند. این رویداد هنری-معنوی که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده پذیرای آثار دانشجویان، اساتید و خانواده‌های آنان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از تهران‌غرب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برای پنجمین سال متوالی میزبان جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با عنوان «نقاشی صبح امید» خواهد بود. این رویداد معنوی که با هدف ترویج فرهنگ انتظار و آموزه‌های مهدوی برگزار می‌شود، از ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ پذیرای آثار هنرمندان و علاقه‌مندان خواهد بود.

جشنواره «نقاشی صبح امید» که از سال ۱۴۰۰ و با الهام از سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرده، به یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی دانشگاه تبدیل شده است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با برگزاری شایسته چهارمین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۳ توانسته است جایگاه خود را به عنوان یکی از پیشگامان در این عرصه تثبیت کند. اکنون این واحد دانشگاهی خود را برای میزبانی پنجمین دوره این جشنواره در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ آماده می‌کند تا ادامه دهنده راه موفق چهار دوره‌ قبلی باشد.

موضوع این دوره از جشنواره «نقاشی صبح امید» با محوریت مهدویت و با تاکید بر خطبه ۳۱ نهج‌البلاغه تعیین شده است. این انتخاب موضوع نشان‌دهنده عمق نگاه فرهنگی برگزارکنندگان به مفاهیم دینی و ارزشی است که تلاش می‌کند تا هنرمندان را به تفکر و تدبر در آموزه‌های عمیق نهج‌البلاغه و پیوند آن با فرهنگ مهدوی دعوت کند. خطبه ۳۱ نهج‌البلاغه که به عنوان وصیت‌نامه امیرالمؤمنین (ع) به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) شناخته می‌شود سرشار از حکمت و پند است و می‌تواند منبع الهام‌بخش بسیاری از آثار هنری با مضامین مهدوی باشد.

شرکت در این جشنواره برای تمامی دانشجویان، اساتید و خانواده‌های آنان از دانشگاه آزاد اسلامی آزاد است. این گستردگی جامعه مخاطب نشان می‌دهد که برگزارکنندگان به دنبال فراگیر کردن این حرکت فرهنگی در کل جامعه دانشگاهی هستند. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ از طریق وبسایت emamat.iau.ir ارسال نمایند.

برای تجلیل از آثار برتر، جوایز ارزشمندی در نظر گرفته شده است. نفر اول با دریافت ۱۵ میلیون تومان، نفر دوم با ۱۲ میلیون تومان و نفر سوم با ۱۰ میلیون تومان مورد تشویق قرار خواهند گرفت. این جوایز که از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تهران غرب تامین شده‌اند، انگیزه بیشتری برای مشارکت هنرمندان فراهم می‌آورد. این جشنواره فرصتی طلایی برای تمامی افراد علاقه‌مند به هنر و فرهنگ مهدوی است تا با خلق اثری هنری، در ترویج این فرهنگ غنی سهیم شوند و همچنین استعدادهای خود را به نمایش بگذارند.

خبرنگار: حسام رضایی

انتهای پیام/

کد خبر: 1281246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =