آغاز بخش دوم عملیات ایمن‌سازی محور شهرکرد – سورشجان

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان شهرکرد، از آغاز مرحله دوم عملیات راهداری محور شهرکرد – سورشجان خبر داد و گفت: این پروژه با هدف رفع نقاط حادثه‌خیز و ارتقاء ایمنی مسیر برای تمامی مسافران انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از استان چهارمحال و بختیاری، مهدی مولایی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان شهرکرد، از آغاز مرحله دوم عملیات راهداری محور شهرکرد – سورشجان خبر داد و گفت: این پروژه با هدف رفع نقاط حادثه‌خیز و ارتقاء ایمنی مسیر برای تمامی مسافران انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه عملیات راهداری در این محور از اوایل سال جاری در بخش اول آغاز شده بود، گفت: در مرحله دوم، با استفاده از بیش از ۱۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک و با حضور ۲۰ نفر نیروی متخصص شامل کارشناسان، رانندگان و راهداران، حجم بیش از ۱۰۰۰ متر مکعب خاکبرداری انجام شده است.

مولایی ادامه داد: بخش عمده عملیات شامل کوهبری و تخریب دو قسمت جاده حوالی شهر سورشجان است و مصالح حاصل از این عملیات برای شانه‌سازی مسیر انتقال داده می‌شود تا ایمنی و استاندارد مسیر افزایش یابد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان شهرکرد همچنین از اقدامات ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی دیگر شهرستان ها خبر داد و اظهار داشت: در مسیرهای منتهی به وانان بیش از ۱۰۰ قطعه تابلو و علائم ایمنی نصب شده و تا محدوده شهر سودجان نیز اقدامات مشابه در دست اجرا است.

وی تأکید کرد: اداره راهداری شهرستان تمام تلاش خود را برای ارتقاء ایمنی جاده‌ها و کاهش حوادث رانندگی به کار گرفته است و امیدواریم با ادامه این پروژه‌ها، مسیرهای مواصلاتی شهرستان شهرکرد برای تردد شهروندان و مسافران، ایمن‌تر و روان‌تر باشد.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1281255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =