شهادت زیباترین شکل از دنیا رفتن است

همسر شهید نیما رجب‌پور گفت: شهادت بالاترین مقام است. همه از دنیا می‌روند، هیچ‌کس ماندگار نبوده؛ اما زیباترین شکل از دنیا رفتن، شهادت است.

نفیسه خلیلی همسر شهید نیما رجب‌پور، از شهدای رسانه در حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما در حاشیه رونمایی از مجموعه مستند «موج حقیقت» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره اینکه معمول است که همسر شهدای رزمنده از سختی‌های زندگی با رزمنده‌ها صحبت می‌کنند آیا در بین شهدای رسانه‌ هم این موضوع صدق می کند گفت: درست است خانواده کسانی که نظامی هستند و همیشه در معرض خطر قرار دارند، باید همواره آماده باشند. شهید رجب‌پور همیشه خود را سرباز انقلاب می‌دانست؛ برای همین ما همیشه آماده بودیم که هر جا نیاز باشد، هر جا رهبر پیامی بدهند و لبیک بخواهند، ایشان حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: به همین دلیل همیشه آماده بودیم؛ هر وقت شرایط بحرانی پیش می‌آمد یا آقا پیامی می‌دادند و حضوری می‌خواستند، ایشان هیچ‌وقت کوتاهی نمی‌کرد. همه این‌ها برای ما مثل امتحانی بود، تمرینی برای روزی که آقا امام زمان (عج) اعلام کنند «همه بیایید» و ایشان در آن روز هم حضور داشته باشند.

همسر شهید بیان کرد: البته ما هم چالش‌های خاص خودمان را داشتیم. یادم هست روزی که قرار بود به شبکه بروم، با وجود اینکه قرار بود فردا آماده باشیم، بچه‌ها را به همدیگر سپردیم و گفتیم هرکسی اول رفت، حواسش به بچه‌ها باشد.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسکانیوز که آیا می‌شود گفت هدف مشترک هردوی شما شهادت بود گفت: بله، شهادت بالاترین مقام است. همه از دنیا می‌روند، هیچ‌کس ماندگار نبوده؛ اما زیباترین شکل از دنیا رفتن، شهادت است. ما این کمال را می‌خواستیم و برای آن خیلی تمرین کرده بودیم. ان‌شاءالله سری بعد هم نوبت ما باشد.

خبرنگار: صبا هراتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1281440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =