گام بلند خراسان شمالی برای تقویت زیست‌بوم نوآوری

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، حسن سجادی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی اعلام کرد که دو تفاهم‌نامه همکاری با شرکت مخابرات و مجتمع صنعتی اسفراین به ارزش مجموع ۳۵۰ میلیارد تومان منعقد شده است. او تأکید کرد این قراردادها با هدف پاسخگویی به نیازهای فناورانه صنایع استان و تقویت جایگاه پارک در اتصال دانشگاه و صنعت تدوین شده‌اند و نویدبخش تحولی تازه در زیست‌بوم نوآوری خراسان شمالی هستند.

حسن سجادی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز اظهار کرد: این تفاهم‌نامه‌ها در راستای اجرای بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان منعقد شده است، بندی که بر استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری برای حمایت از نوآوری و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان تأکید دارد.

وی افزود: یکی از تفاهم‌نامه‌ها با شرکت مخابرات و دیگری با مجتمع صنعتی اسفراین به امضا رسیده است تا پاسخگوی نیازهای فناورانه صنایع استان باشد، ضمن آنکه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و جایگاه پارک در اتصال دانشگاه و صنعت را تقویت خواهد کرد.

سجادی با اشاره به نقش راهبردی پارک علم و فناوری استان گفت: «در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم با حمایت از شرکت‌های نوآور، زیرساختی پایدار برای اشتغال و توسعه دانش‌بنیان ایجاد کنیم و انعقاد این تفاهم‌نامه‌ها نشان می‌دهد ورود پارک به حوزه‌های کلیدی مانند مخابرات و صنایع سنگین جدی‌تر شده است.»

وی ادامه داد: ارزش این قراردادها نشان‌دهنده عزم دولت و بخش خصوصی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در خراسان شمالی است و انتظار می‌رود اجرای آن‌ها زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم صدها نیروی متخصص و دانشگاهی را فراهم آورد.

گام بلند خراسان شمالی برای تقویت زیست‌بوم نوآوری

ریاست پارک علم و فناوری استان با تأکید بر اهمیت پیوند دانشگاه و صنعت عنوان کرد: این همکاری‌ها مسیر تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و فناورانه را هموار می‌کند، وابستگی فناورانه صنایع محلی را کاهش داده و توان رقابتی آن‌ها را در سطح ملی افزایش خواهد داد.

وی در پایان یادآور شد: پارک علم و فناوری خراسان شمالی، با اتکا به خلاقیت و نوآوری جوانان استان، نه تنها نهادی پژوهشی بلکه موتور محرک توسعه منطقه‌ای است.

گفتنی است خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان و جمعیتی حدود یک میلیون نفر، دارای ۱۳۷ شرکت دانش‌بنیان، فناور و نوآور است که در حوزه‌های مختلف فناوری فعالیت می‌کنند.

خبرنگار: علی کاوه

انتهای پیام./

کد خبر: 1282248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =