رشد تولید گوشت و کاهش بیماری‌های دامی در خراسان رضوی

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی اعلام کرد: این استان با جمعیت ۶.۴ میلیون نفر و میزبانی سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر، نقشی کلیدی در امنیت غذایی کشور دارد.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، محمود جوادی‌نژاد مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی در نشست خبری به مناسبت هفته دامپزشکی گفت: دامپزشکی به‌عنوان یکی از بازوهای اصلی در حوزه سلامت و امنیت غذایی عمل می‌کند و در خراسان رضوی با ۵۵۳ نیروی انسانی و پوشش بیش از ۸ هزار واحد دامپروری، بخش عمده فعالیت‌ها به صورت میدانی انجام می‌شود.

وی افزود: اقدامات کنترلی و واکسیناسیون هدفمند باعث شده است کانون‌های بیماری تب برفکی در استان از ۴۸ مورد در سال گذشته به ۱۴ مورد در سال جاری کاهش یابد.

مدیرکل دامپزشکی استان همچنین از اجرای طرح عقیم‌سازی سگ‌های ولگرد در طرقبه‌شاندیز و توسعه آن در مشهد و چناران خبر داد و گفت: سیاست‌های مقابله با هاری از واکسیناسیون صرف فراتر رفته و به سمت کنترل پایدار از طریق عقیم‌سازی حرکت کرده است که نتایج مؤثری به همراه داشته است.

جوادی‌نژاد با اشاره به ظرفیت بالای خراسان رضوی در صنعت طیور اظهار کرد: سالانه بیش از ۳۴ میلیون قطعه مرغ گوشتی در استان تولید می‌شود و در سال گذشته با مدیریت ۸۹۰۰ دوره پرورش، تلفات نسبت به سال قبل حدود ۴۰ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1282686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =