سینمای کودک می‌تواند جزو پرفروش‌ترین ژانرها باشد

بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان گفت: نگاه عمومی نسبت به سینمای کودک و نوجوان کمرنگ شده است اما از لحاظ می‌تواند اقتصادی جزو پرفروش ترین‌ها باشد.

افشین سنگ چاپ بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز گفت: یک ذره نگاه عمومی نسبت به سینمای کودک و نوجوان کمرنگ شده است و درست است که هر سال به بهانه جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان از آن یاد میشود و از برخی چهره ها تقدیر می شود اما به طور کلی جریانش کمرنگ‌تر میشود در صورتی که یکی از ژانرهایی است که میتواند از لحاظ اقتصادی جزو پرفروش ترین ها باشد و ما این را ثابت کردیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در دهه ۶۰ و ۷۰ ثابت کردیم که کار کودک همان قدر که میتواند جذاب باشد، می‌تواند تماشاچی را هم جذب کند و از دو طرف سود ایجاد کند یعنی هم هنرمند هم سرمایه گذار؛ اما متاسفانه اعتماد سرمایه‌گذارها به این بخش کم شده و این موضوع آزار دهنده شده است و همه فیلم‌سازهای ما در این بخش از جیبشان مایه میگذارند و از زندگیشان می‌گذرند در صورتی که باید یک سرمایه‌ای باشد تا بتواند فیلم کودک بسازد.

سنگ چاپ تصریح کرد: ادارات و سازمان هایی داریم که اینها می توانند یک سهمیه‌ای را برای کودک قائل شوند و من نمیدانم چرا این جریان کمرنگ‌تر می‌شود و همه چیز تبدیل به دیالوگ میشود و همه میگویند بله سینمای کودک خیلی سینمای خوبی است اما عملاً اتفاقی برایش نمی‌افتد و من فکر می‌کنم باید سعی کنیم اعتماد سرمایه‌گذارها را به این بخش جلب کنیم که بشود کارهای زیادی تولید کرد.

وی با بیان اینکه ما الان فیلم کودک ساز قوی داریم افزود: بچه‌هایی که عاشق کودک‌ کودک هستند پخش و پلا شدند و در فعالیت‌های غیر از حرفه خودشان فعالیت می‌کنند بخاطر اینکه خیلی به آینده درخشانی در پس فعالیتشان در حوزه کودک امیدوار نیستند اما میشود درستش کرد. کافیه است مقداری بیشتر به آن فکر کنیم و آستین هایان را بالا بزنیم و بیشتر وارد این ژانر شویم.

بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان خاطرنشان کرد: یک بخشی از زندگی ما را کارهای کودک خصوصاً نسل من و نسل گذشته شکل داده است. یک بخشی از زندگیمان کارهای کودک بود و ماها را عاشق سینما و عاشق تئاتر کرد که خودش یک الگوی بسیار موثر بود. کار ما دولتی و سازمانی است که مجوزها را صادر میکند و همین باعث می شود سر و ته کار زده شود و کسی که مسئول این کار است باید کسی در کار کودک باشد و از جنس خود بچه‌ها باشد آن موقع اتفاق بسیار درخشانی می‌افتد و باید آدم‌هایی این کار را بکنند که دغدغه‌شان کودک باشد.

وی تاکید کرد: کسی که سرمایه‌گذاری میکند باید تلاش کند یک تیمی را دعوت به کار کند که همه روی فروش کار تضمین بدهند. مثلا بگوید این افراد و این هنرپیشه‌های درخشان را بیاوریم و فلان ستاره‌ها را انتخاب کنیم اما جذابیت‌های دیگری مثل سینمای کمدی وجود دارد که همه جا را اشغال کرده همه به سمت سینمای کمدی رفته‌اند.

سنپ چاپ در پایان سخنانش گفت: درست است که از لحاظ تکنولوژی جلو افتادیم و بهترین دوربین ها و بهترین سی جی را داریم و از نظر زسرساخت در دنیا کمی در حال رقابت هستیم اما الان آن بخشی که باید تعداد و کیفیت را بالا ببرد برای سینمای کودک جلو نمی آید و سرسختی و مقاومت میکند و یکی باید پیدا بشود که به شدت به این مسئله علاقه داشته باشد و این افراد را جمع کند که ماحصلش یک نتیجه بسیار درخشان خواهد بود که هم سرمایه گذار سود خواهد برد و هم بخش هنری سود خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =