کشف ۶۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس

جانشین فرماندهی انتظامی هرمزگان از کشف بیش از ۶۲ هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق گازوئیل در بندرعباس خبر داد.  

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سرهنگ تیمور دولتیاری اظهار کرد: مأموران انتظامی با هماهنگی مقام قضائی و در قالب تیم‌های عملیاتی موفق به شناسایی و کشف محموله‌های سوخت قاچاق از محل‌های دپوی سوخت در روستاهای گچین، جلابی و حسنلنگی شدند.

وی افزود: ارزش سوخت‌های کشف‌شده براساس اعلام کارشناسان ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده و در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شده است.

به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز سه‌شنبه ششم آبان، دولتیاری تأکید کرد: طرح مقابله با قاچاق سوخت همچنان با جدیت در سطح استان در حال اجراست و برخورد قاطع با قاچاقچیان سوخت از برنامه‌های مستمر پلیس هرمزگان به شمار می‌رود.

انتهای پیام /

کد خبر: 1285274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =