دستگاه مقاومت فلسطین: مزدوران اسرائیل خود را تسلیم کنند

دستگاه امنیت مقاومت فلسطین از مزدوران رژیم صهیونیستی در نوار غزه خواست خود را تحویل دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، بعد از کشته شدن «یاسر ابوشباب» سرکرده مزدوران رژیم صهیونیستی در نوار غزه، یکی از رهبران دستگاه امنیت مقاومت گفت: ما به مدت ۱۰ روز در توبه را برای مزدوران شبه نظامی مورد حمایت رژیم اشغالگر باز می‌کنیم. این مزدوران باید خود را به دستگاه امنیت مقاومت تحویل دهند.

وی به تلویزیون العربی گفت: ما از موضع ملی و مسئولانه خانواده‌ها و عشایر درباره افشای مزدوران قدردانی می‌کنیم.

در این راستا کمیته‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: کشته شدن یاسر ابوشباب پیام واضحی برای تمام کسانی است که به دنبال همکاری با دشمن صهیونیستی هستند. کشته شدن ابوشباب ناتوانی و شکست رژیم اشغالگر در حمایت از مزدوران خود را ثابت می‌کند.

این کمیته‌ها اعلام کرد: مقاومت سپر محافظ و دژ استواری برای ملت، خانواده‌ها و عشایر ما است و هرگز اجازه فروپاشی جامعه فلسطین را نمی‌دهد. ما از تمام کسانی که در همکاری با دشمن صهیونیستی دست دارند می‌خواهیم به آغوش ملت بازگردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1289544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =