چهارمین خروجی پرسپولیس در نیم فصل مشخص شد

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نیم فصل رقابت های لیگ برتر در کمپ اسپایر دوحه قطر در حالی پیگیری می شود که وضعیت برای هافبک خارجی این تیم نسبت به هم تیمی هایش متفاوت است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ تیوی بیفوما که در لیست مازاد زمستانی پرسپولیس قرار گرفته است با نظر اوسمار ویه‌را مجوز حضور در اردوی قطر را در حالی دریافت کرد که بتواند نظر او را برای ادامه حضور در جمع سرخپوشان جلب کند.

با این حال کادر فنی سرخپوشان همچنان معتقد بر جدایی او هستند و دنبال بازیکنی با ویژگی های کاملاً متفاوت به عنوان هافبک نفوذی می گردند. اوسمار ویه‌را در گفتگو با پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه بار دیگر به او اعلام کرده است همچنان بیفوما در لیست مازاد است و در صورت انتخاب گزینه بهتر، با او فسخ قرارداد صورت بگیرد تا او نیز پس از سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده و احتمالا یاسین سلمانی در نقل و انتقالات زمستانی از پرسپولیس جدا شود.

شایان ذکر است کاروان پرسپولیس عصر فردا سه شنبه از قطر راهی تهران می شود و پس از یک روز استراحت، تمرینات خود را برای دور برگشت لیگ بیست و پنجم از سر می گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1293609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =