آرامش در استان اصفهان برقرار است

معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان گفت: شب گذشته دیگر در سطح استان مشکلی وجود نداشت، آرامش برقرار است، زیرا ملت ایران با وجود داشتن اعتراض خود را از اغتشاشگران جدا کردند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، اکبر صالحی، درباره آخرین وضعیت استان اصفهان اظهار کرد: شب گذشته دیگر در سطح استان مشکلی وجود نداشت، آرامش برقرار است و باید به مردم و به خصوص جوانان که تحت تأثیر فضای رسانه‌ای ماهواره‌ای و تبلیغات سوء دشمن قرار نگرفتند، آفرین گفت، زیرا با تیزبینی و هوشیاری وقتی احساس کردند که در بین معترضان، افراد تروریست و اغتشاشگر هم وجود دارد و خواهان خیر مردم و مملکت نیستند، متوجه شدند که در این حرکت دشمن دست دارد، صف خود را از آن‌ها جدا کردند که قابل تقدیر است و این بدان معنا نیست که اعتراض وجود ندارد؛ اعتراض وجود دارد، اما ملت ایران تشخیص دادند که صف معترض از اغتشاشگر جدا است.

وی افزود: تعداد زیادی از عوامل اغتشاش‌ها دستگیر شدند و تعدادی نیز در برنامه دستگاه‌های اطلاعاتی امنیتی است که به مرور اعلام می‌کنیم.

معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان ادامه داد: اعلام آمار دقیق خسارات وارد شده به استان اصفهان کمی زمان‌بر است و در این رابطه کمیته‌ای تشکیل شده و باید بررسی کنند و به مرور زمان این خسارات مشخص می‌شود.

خبرنگار: مریم ترک‌زاد

انتهای پیام./

کد خبر: 1293783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =