مسیر انقلاب و راه مقابله با دشمنان را دیده‌بان انقلاب، یعنی رهبر معظم انقلاب، مشخص می‌کنند

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: مسیر انقلاب و راه مقابله با دشمنان را دیده‌بان انقلاب، یعنی رهبر معظم انقلاب، مشخص می‌کنند و تبعیت از این مسیر، شرط موفقیت در جنگ نرم است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، حجت‌الاسلام محمد جنتی روز چهارشنبه در همایش تبیینی مبلغان در جمع بانوان استان خراسان شمالی اظهار کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران امروز با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی، جنگی ترکیبی و پیشرفته را علیه نظام اسلامی دنبال می‌کنند که بخش مهمی از آن، جنگ روایت‌هاست.

وی با اشاره به تفاوت شرایط کنونی با دوران دفاع مقدس افزود: اگر در دهه ۶۰ فرماندهان، رزمندگان را به خطوط نبرد نظامی هدایت می‌کردند، امروز مبلغان و فعالان فرهنگی در خط مقدم دفاع از انقلاب اسلامی قرار دارند و باید با تشخیص درست اولویت‌ها، به تکلیف خود عمل کنند.

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی، اولویت دفاع در شرایط فعلی را آنچه از سوی مقام معظم رهبری ترسیم می‌شود دانست و گفت: مسیر انقلاب و راه مقابله با دشمنان را دیده‌بان انقلاب، یعنی رهبر معظم انقلاب، مشخص می‌کنند و تبعیت از این مسیر، شرط موفقیت در جنگ نرم است.

وی جنگ اخیر دشمنان علیه ایران اسلامی را یک تهاجم تبلیغاتی و جنگ ترکیبی دانست که ابعاد فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی را دربر می‌گیرد و افزود: باور به وجود این جنگ، شناخت میدان و حضور فعال در آن، لازمه نقش‌آفرینی مؤثر مبلغان است.

جنتی با اشاره به نقش ویژه بانوان در جبهه تبیین تصریح کرد: حضور بانوان در این عرصه، ضریب‌دهنده انقلاب اسلامی است و می‌تواند در هدایت افکار نوجوانان و جوانان نقشی تعیین‌کننده داشته باشد.

وی در پایان با یادآوری تأکید رهبر معظم انقلاب بر «جهاد تبیین» گفت: جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است و مبلغان باید با جدی گرفتن جنگ روایت‌ها، اجازه ندهند جای جلاد و شهید در ذهن جامعه تغییر کند.

خبرنگار: مهدی عزتی یزدانی

انتهای پیام/

کد خبر: 1295120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =