فعالیت کانون‌های هلال‌احمر و شعر در دانشگاه آزاد پرند/ استفاده نکردن از دیدگاه بانوان، ضعف آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند گفت: استفاده‌ نکردن از دیدگاه‌های فعالان حوزه بانوان، یکی از نقاط ضعف این آیین‌نامه شمرده می‌شود.

زهرا حیرانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌های و اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در شرایط کرونایی اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا در مرحله نخست به تشکیل کانال‌ها و گروه‌های مجازی در شبکه‌های اجتماعی پرداختیم تا بتوانیم ارتباط بین دانشجویان، استادان و کارکنان را در روزهای کرونایی نیز حفظ کنیم.

وی افزود: برنامه‌ها و اقداماتی در راستای پایش سلامت کارکنان دانشگاه، کمک‌های مومنانه و تهیه اقلام بهداشتی و ماسک برای نیازمندان منطقه به‌همت بسیج دانشجویی در سطح واحد دانشگاهی پرند انجام شده است. تعریف و اجرای دوره‌ها و کارگاه‌های مجازی اعم از «ازدواج و تحکیم خانواده»، «مسائل دینی و مذهبی»، «دهه کرامت و اربعین» برگزار شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند بیان کرد: مسابقه «از حماسه تا حماسه» نیز با جدیت و با دعوت از دانشگاهیان دنبال می‌شود. اطلاع‌رسانی رویدادها، مسابقات و کارگاه‌های معاونت فرهنگی نیز از طریق شیکه‌های اجتماعی، کانال‌ها و گروه‌های دانشجویی صورت می‌گیرد.

حیرانی پیرامون فعالیت کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند نیز عنوان کرد: کانون‌های هلال احمر و شعر و ادب، جزو کانون‌های فعال و تعداد چهار نشریه دانشجویی نیز درحال فعالیت تولید شمارگان نشریه دانشجویی هستند. به‌تازگی دفتر انجمن خوشنویسان ایران برای نخستین بار در یک واحد دانشگاهی اخذ مجوز شده و در حال فعالیت است. دفتر این انجمن گریزی هم به موضوعات فرهنگی و هنری در دانشگاه دارد.

وی درخصوص برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی نیز گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی برای روزهایی چون 13 آبان، روز دانشجو و حماسه 9 دی در نظر گرفته شده است. به‌طور مثال کرسی آزاداندیشی تحت عنوان «تسخیر یا تهدید» برای 13 آبان سال جاری پیش‌بینی شده است. موضوع «هویت دانشجویی» نیز برای مراسم روز دانشجو در نظر گرفته شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ادامه داد: نامه‌نگاری با دفتر تحکیم وحدت نیز صورت گرفته تا برای برگزاری انتخابات و معرفی دبیر تشکل اقدام کنند. انتظار می‌رود تشکل‌های دانشجویی برای تقویت و غنی‌سازی کرسی‌های دانشجویی حضور و مشارکت داشته باشند. طبق سیاست‌های جدید ابلاغی هیئت‌های اندیشه‌ورز در حوزه‌های استادی و دانشجویی باید شکل بگیرند و در کرسی‌ها حضور داشته باشند.

حیرانی درباره جزئیات اجرایی و نقاط قوت و ضعف آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی نیز گفت: استفاده نکردن از دیدگاه‌های فعالین حوزه بانوان یکی از نقاط ضعف این آیین‌نامه شمرده می‌شود. وقتی از نگاه یک دانشجوی دختر به این آیین‌نامه نگریسته می‌شود، بعضی مصادیق آن اصولی و جالب به‌نظر نمی‌رسد. در شرایط فعلی هزینه تهیه لباس‌های اسلامی اعم از چادر و مانتوهای مناسب بسیار بالاتر از لباس‌های غیرشئونی است و این موضوع به یکی از چالش‌های بانوان محجبه تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه‌های پیگیری و نظارت به‌خوبی تدوین می‌شود؛ ولی آیین‌نامه‌های اجرایی در چنین مواردی ناقص است و ایراد بسیاری به آنها وارد است. اکنون اکثر لباس‌های موجود در بازار عرضه، نامناسب هستند و باید ابتدا عرضه چنین لباس‌هایی برای دانشجویان تسهیل شود تا بتوانیم در اجرایی آیین‌نامه‌ها موفق باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1077412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =