به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، بابک پردل رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: این خط تولید با ظرفیت تولید سالانه 150 تن، توسط مهندس احدوند به عنوان یکی از هسته های فن آور مستقر در مرکز رشد اردبیل راه اندازی و تحویل خریدار شد.
رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: این شرکت که سابقه ساخت دستگاه ها و ماشین آلات فیلر بونکر، میوه خشک کن ،کوره تحت خلا، برش و خم میلگرد را دارد برای دست یابی به دانش فنی این خط تولید سه ماه تلاش و تحقیق و همچنین بالغ بر دو میلیارد ریال هزینه کرده است و قادر است سالانه تعداد 30 عدد از این خط تولید را روانه بازار کند.
وی در خصوص مشخصات این خط تولید گفت: این خط تولید شامل سه بخش اصلی خشک کن، میکسر و اکسترودر می باشد که خشک کن آن با پنل مخصوص و سیستم گرمایش بهینه ساخته شده است و راندمان زمانی بسیار مطلوبی دارد و با مبدل حرارتی سه جداره خود احتمال تماس گازهای احتراق با محتویات داخل خشک کن را به صفر می رساند و کربن اکتیو بدون هیچ گونه آلودگی در آن خشک میشود.
پردل ادامه داد: میکسر این خط با ظرفیت هشتاد کیلوگرم با موتور الکتریکی یازده کیلووات و گیربکس شفت مستقیم برای تولید خمیر کربن اکتیو همگن طراحی شده است و با توجه به درصد بالای آب در خمیر کربن اکتیو، میکسرهای عادی قادر به اختلاط کامل مواد آن نمی باشند. اکسترودر این خط ویژه کربن اکتیو بهینه شده دارای سیستم هیدروموتور و ظرفیت شصت کیلوگرم در ساعت مجهز به کاتر اتوماتیک و کنترل دار برای تولید میله های یک شکل و یک اندازه کربن اکتیو. طرح سیستم ماردون این اکسترودر ویژه کربن اکتیو ساخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: کربن اکتیو تولید شده توسط این خط تولید در صنایع این دستگاه در صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی و همچنین ساخت دستگاه های تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرد و بازار مصرف خوبی دارد. لذا بر آورد می شود کلیه خطوط تولید شده به فروش برسد.
انتهای پیام /
نظر شما