به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، سلطانعلی میر در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با استاندار این استان با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجامشده در سال گذشته، درباره رسالت دانشگاه با ایجاد پردیسهای وابسته به واحدهای دروناستانی و فراهمکردن شرایط ادامه تحصیل برای حدود ۱۰ هزار نفر از بازماندگان ادامه تحصیل دانشگاهی از اقدامات واسطه برای تثبیت پردیسها و همچنین ایجاد فضای اختصاصی گزارش کاملی ارائه کرد.
وی با بیان اینکه تعاملات زیادی با سازمان مرکزی دانشگاه و مقامات محلی در تثبیت پردیسها صورت گرفته است، افزود: این پردیسها به مرکز تبدیل میشوند. همچنین تخصیص زمین برای احداث ساختمان پردیس و انتقال اسناد در بعضی محلهها اقداماتی انجام شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در تمام موارد و پیشنهادها مربوط به امور دانشگاه مسئولان عالی استان همراه و همگام دانشگاه آزاد اسلامی استان بودهاند، از توجه ویژه استاندار سیستان و بلوچستان قدردانی کرد و عضویت وی را در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بهعنوان عضو اصلی هیئت امنا فرصتی مغتنم دانست که در بسیاری از موارد راهگشای انجام امور مربوط به دانشگاه بوده است.
میر تأکید کرد: کمک استاندار در راهاندازی پردیسهای استان یکی از موارد مهم در این خصوص بوده است و توانستیم با همراهی و مساعدتهای ویژه ۲۷ پردیس در سطح استان راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در گذشته استان از صنعت فولاد، پتروشیمی، راهآهن، گاز و امنیت محروم بوده و خیلی از رشتههای موجود دانشگاه استان متعلق به ۴۰ سال قبل است که شاید حلال مشکلات جامعه فعلی نباشد، با اقداماتی زیربنایی که در سطح استان به برکت نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته، میطلبد که با توجه به قابلیت و ظرفیتهای موجود در خصوص ایجاد رشتههای متناسب اقدام شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: شورای راهبردی در حال بررسی و طرح آمایش مربوط به راهاندازی رشتههای مهارتی متناسب با ظرفیتها و قابلیتهای استان است که در همین ارتباط و برای تسریع امور آموزشی، دانشگاه آزاد استان به سه ناحیه تقسیم شده که ناحیه شمالی با محور زاهدان، ناحیه میانی با محور ایرانشهر و ناحیه جنوبی هم با محور چابهار است.
میر بیان کرد: در این ارتباط کارهای مقدماتی آغاز شده است، طرح آمایش این استان برای پیگیریها به شورای گسترش ارائه شد و ۲۰۰ رشته متناسب با قابلیتها و ظرفیتها مورد تصویب قرار گرفت که این موارد موجب کارآفرینی و ایجاد شغل در نقاط مختلف استان میشود.
وی عنوان کرد: در سفر اخیر دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چابهار با تشکیل شورای دانشگاه دفتر تقریب مذاهب در چابهار موافقت شد که مقرر شد تا در سال جدید با حضور دکتر طهرانچی در سفری که بهمنظور تشکیل جلسه هیئت امنای استانی در ایرانشهر خواهد داشت، دفتر تقریب راهاندازی شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان توضیح داد: در سال ۹۷ نیز دفتر تقریب مذاهب اسلامی زاهدان با حضور دکتر طهرانچی راهاندازی شد که اقدامات مطلوبی بهعنوان کارکرد اجتماعی و فرهنگی دانشگاه در دستورکار دارد.
میر یادآور شد: در سال ۹۸ که کرونا دامنگیر دنیا کشور شد، به همت همکاران دانشگاه تلاش شد تا خللی در امر آموزش وارد نشد و در سطح استان خوشبختانه تمام کلاسها بهصورت مجازی برگزار شد، اگر چه چالشهایی در خصوص اینترنت داریم که آمادهسازی زیرساختها صورت گرفته است؛ ولی بعضاً روستاهای ما چه آموزش و پرورش و یا سایر بخشهای و دانشگاه با این مشکل مواجهیم.
وی متذکر شد: اکنون چیزی نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو در سطوح مختلف از کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد استان مشغول به تحصیل هستند که در خصوص برگزاری کلاس مشکلی نداشتهاند، در حوزه بهداشت و درمان هم با اقدامات و پشتیبانیهای خوب استاندار رشته پزشکی تصویب شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تلاش میکنیم به سمت ایجاد بیمارستان برویم؛ اما در این زمینه محدودیتهایی داریم که عنایت و توجه مسئولان استان و نمایندگان مجلس را میطلبد، در مورد آموزش و پرورش ۲۴ مدرسه داشتیم و بناست که ۱۷ مدرسه امسال به مدارس دانشگاه اضافه شود و حتی معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی هفتههای آتی سفری به استان خواهد داشت که چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی و چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی در سطح استان را راهاندازی کند.
میر درباره جذب دانشجوی خارجی بیان کرد: اقدامات شایستهای در حوزه بینالمللی با توجه به شرایطی که استان برخوردار است، صورت گرفته است و یکی از مزیتهای بسیار خوبی که با تلاشهای استاندار و همکاران حوزه اقتصادی، تجاری و مناطق بازارچههای مرزی انجام شده و میتوان از آن در حوزه فکری و فرهنگی و تعاملاتی در استان با کشورهای همسایه همجوار استفاده کرد، فعالیتهای تجاری، اقتصادی و امنیتی است که نقش مهمی دارند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته واحد با راهاندازی معاونت بینالملل نزدیک به ۲۰۰ دانشجوی افغان اکنون برای تحصیل جذب کردهایم و پیشبینی ما این است که این آمار به هزار نفر برسد. گشایش دفتر کنسولی در دانشگاه سیستان و بلوچستان هم یک گام رو به جلو بوده که در حل مشکلات و موانع جذب و تردد افاغنه در سطح استان میتواند نقش مؤثری داشته باشد که در همین راستا سفری را در هفته آینده به مدت ۱۰ روز به اتفاق رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای دو استان خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان سفری به کشور دوست و همسایه افغانستان خواهیم داشت.
در این جلسه سلطلنعلی میر به بیان مشکلات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان و رفع موانع واگذاری زمین برای ساخت مسکن کارکنان پرداخت.
اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با استاندار سیستان و بلوچستان بهمنظور ارائه گزارش جلسات هیئت امنای استان دیدار کردند. در این دیدار سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس، معاونان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری و مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما