قوانین در حوزه پژوهش باید تغییر کند/ سیستم پزشکی کشور رقابتی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی گفت: در سراهای فناوری امکان فعالیت بیش از پیش وجود دارد البته تا وقتی قوانین درحوزه پژوهش تغییر نکند نمی‌توان انتظار تغییر داشت.

به ‌گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت هفته پژوهش  از اساتید، پژوهشگران  و دانشجویان منتخب تقدیر کرد.

محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در ادامه این نشست گفت: برای موفقیت در زمینه علوم پزشکی باید تغییر جهت داد.

وی افزود: دانشگاه ها بر اساس نیازهای اجتماعی شکل گرفته و باید اجتماعات تشکیل شود. دانشگاه علوم پزشکی را باید از روند دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل نظارت های بیرونی استثنا کرد.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ادامه داد: برای پژوهش برنامه های علمی تغییر کرده است. برای مثال در موضوع آب دانشجو باید با موضوع خاص در قالب پژوهشگران فعالیت کند. نیازهای کشور و آمایش سرزمین در این زمینه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آقامیری گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی مهارت‌آموزی داریم و در سایر رشته ها باید مهارت‌آموزی مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی افزود: در سراهای فناوری امکان فعالیت بیش از پیش وجود دارد البته تا وقتی قوانین در حوزه پژوهش تغییر نکند نمی‌توان انتظار تغییر داشت.  

وی تاکید کرد: البته در حوزه ایجاد شرکت قوانین محقق شده و در زمینه فعالیت پژوهش بدون دغدغه نیازمند اقدامات مناسب داریم.

در ادامه آقامیری با بیان اینکه تعدادی از  افراد رویای پزشکی را در سر می پرورانند، اظهار کرد: این مقوله آفتی برای دانشجویان این رشته است. یک فرد دارای فوق تخصص پزشکی چندین سال تحصیل کرده حال این سوال مطرح است که جامعه این فرد را به رسمیت شناخته است؟ اینکه چقدر خرج یا وقت صرف شده تا فرد پزشک شود باید مورد بررسی قرار بگیرد.

به گفته وی سیستم پزشکی کشور رقابتی است و گروه های پزشکی متعدد در حال بحث و رقابت با یکدیگر هستند.

آقامیری با بیان اینکه در فرهنگ موجود برای پزشک شدن باید تجدید نظر کرد و افزود: در فرهنگ ما به پزشک به چشم حکیم نگاه می‌شود. ما پزشک تربیت می‌کنیم اما طبیب و حکیم تربیت نمی کنیم.

وی ادامه داد: باید انسان تربیت کرد. انسان عشق می‌ورزد. انسان با منطق پول اخذ می‌کند نه با برخی روش‌ها در مراکز درمانی. انسان باید هدف داشته باشد و ما در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال تربیت انسان هستیم.

در انتهای مراسم از پژوهشگران برتر سپیده اربابی، شهین احمدی، مهسا جهانگیری راد، مصطفی سلطانی، فائزه سحبایی رود، آرزو علایی، شبنم موثقی، هدی جهاندار، علیرضا فرجی، مازیار نوعی، حکمتی، انسیه قاسمی، محمد ناصحی، مجتبی فلاحتی و مهرداد هاشمی تجلیل شد.

در ادامه این مراسم کارمندان نمونه بخش پژوهش و آزمایشگاه ها هم مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1123457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =