به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، همایش یک روزه توانمندسازی فناوری حوزه سلامت دانشگاه ویژه مدیران و روسای مراکز رشد و تحقیقات علوم پزشکی و فناوران منتخب حوزه سلامت حاضر در رویداد عصر امید امروز سه شنبه ۲۱ تیر برگزار شد.
در این مراسم عسگری غلامزاده مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: صندوقهای پژوهش و فناوری غیر دولتی بر اساس ماده ۱۰۰ وماده ۴۵ شکل گرفته است. از سال ۸۱ اساس نامه صندوق ها شکل گرفته است.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: در سال ۹۹ صندوق پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی ثبت و مصوب شده و با گذشته دوماه آغاز فعالیت این صندوق را شاهد هستیم. تصمیمات در هیات مدیره مورد توجه قرار می گیرد.
به گفته وی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه اسلامی زیر نظر هیچ یک از معاونت ها فعالیت نمیکند و محدودیتی در حوزه فعالیت ندارد و این صندوق از حیث جغرافیا محدودیت ندارد. در این صندوق متقاضیان ماهیت حقوقی داشته و نیاز به ضمانت نامه دارد.
غلامزاده ادامه داد: امکان ارایه تسهیلات وجود دارد و تمامی امور ذیل فراخوان انجام شده و انواع تسهیلات ارایه می شود.
به گفته وی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه اسلامی آماده خدمات رسانی است در حالی که در رویداد عصر امید بسیاری از افراد آگاه به فعالیت این صندوق نبودند.
غلامزاده اظهار کرد: در سرمایه گذاری دیدگاه خدمت و مشارکت و سرمایه گذاری است. برای مشارکت مدنی صندوق ورود کرده و آورده از نوع نقدی نیست بلکه تامین منابع ، مشارکت بازار و حضور تیم فنی و ... جز آورده طرفین محسوب می شود.
به گفته وی سهام از طریق افزایش نقدینگی اخذ می شود و چند نهاد مالی نماینده شده و در رویداد عصر امید مشارکت حقوقی را شاهد بودیم.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه درباره ضمانت نامه برای ارایه وام افزود: ودیعه یک و نیم تا دو درصد کارمزد و تضمین و وثیقه هم اخذ میشود. صندوق دارایی دانشگاه باید با بانکها رقابت کرده و مدل های دیگر همچون بدون کارمزد و ودیعه با کارمزد اندک تسهیلات اخذ می کنند.مدل دیگر این است که شرکت تعامل کننده با کارفرما یک درصد کارمزد اخذ میکند.
نظر شما