به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، چای ماسالا یا ماسالا چای یک نوشیدنی گرم، خوش طعم و اصیل هندی است. به طور سنتی از پودر چای سیاه، ادویه جات، زنجبیل، شیر و شکر تهیه می شود. شما ممکن است این چای را در هر گوشه و کنار کشور و همچنین در اکثر خانواده ها پیدا کنید. این چای در دنیای غرب نیز جای دارد. اما روش تهیه ماسالا با شیر به چه صورتی است؟
MASALA CHAI چیست؟
چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است که با ادویه جات گرم از جمله زنجبیل تهیه می شود و یک طبع کاملا گرم دارد. اصطلاح ماسالا به ادویه جات و چای به زبان هندی اشاره دارد.
این چای از ترکیب شیر و ادویه جات تند هندی تهیه می شود. با ترکیب کردن چای سیاه، ادویه جات گرم و زنجبیل دم کرده می توان یک چای ماسالا فوق العاده داشته باشیم. این یکی از رایج ترین نوشیدنی های گرم روزانه است که توسط جمعیت زیادی در هند مصرف می شود. در کشور هند این نوشیدنی را می توان در رستوران های درجه یک، غرفه های چای و فروشندگان خیابانی خریداری و میل کرد.
طرز تهیه چای ماسالا
طرز تهیه چای ماسالا مخصوصا در یک روز بارانی به این صورت است که اگر می خواهید چای بسیار غلیظی داشته باشید، توصیه می کنم مواد را در شیر به تنهایی دم کنید و یا از نسبت آب و شیر 1 : 2 استفاده کنید.
ترکیبات چای ماسالا
پودر چای سیاه: از پودر چای سیاه هندی برای دستیابی به طعم قوی برای طعم این چای استفاده می شود.
ادویه جات مخصوص: در این دستور از انیسون ستاره ای، هل، میخک، دارچین و دانه فلفل سیاه استفاده شده است.
زنجبیل: طعم گرم و خوبی به چای می دهد.
شیر: شیر بهترین طعم را به این چای سنتی می دهد.
شکر قهوه ای: در صورت تمایل می توانید از شکر و یا شیرین کننده های مورد علاقه خود استفاده کنید.
روش تهیه چای ماسالا
برای تهیه چای ماسالا می توانید از ترکیبات مورد نظر و علاقه خود استفاده کنیدف بعضی ها با اضافه کردن و کم کردن یک ادویه نیز می توانند این چای را به خوبی تهیه و میل کنند. حتی می توان آن را شیرین و یا بدون ترکیبات شیرین کننده میل کرد، پس دست شما در تهیه این چای کاملا باز است و می توانید ترکیبات دلخواه خود را داشته باشید.
ادویه هایی که برای تهیه این چای فوق العاده به کار برده می شود، معمولا شامل: زنجبیل تازه، هل، دارچین، میخک، دانه های فلفل سیاه، انیسون ستاره ای و … است که همه ان ها ادویه هایی گرم و خوش طعم هستند. تمام ادویه ها را کمی خرد کرده و استفاده کنید.
طرز تهیه
ماسالا یا پودر ادویه: ادویه جات موردنظر خود را یا مخلوط کن به صورت پودر و یا به صورت درشت خرد کرده و کنار بگذارید.
پودر چای: به ظرف موردنظرتان که روی حرارت متوسط قرار دارد، 1 فنجان آب و 2 قاشق چایخوری پودر چای سیاه اضافه کنید. آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
ادویه و زنجبیل: بعد از دم آوری چای نوبت به اضافه کردن پودر ادویه خرد شده و زنجبیل است.
شیر: بعد از اضافه کردن ادویه جات 2 فنجان شیر، و در صورت تمایل کمی شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بگذارید مخلوط چای پف کند.
نکاتی بعد از دم آوری چای
بعد از اینکه چای با ترکیبات موردنظرتان آماده شدف آن را از روی حرارت بردارید و در حدود یک دقیقه کنار بگذارید تا مواد و ادویه جات داخل آن کمی ته نشین شود، سپس مخلوط چای را با یک صافی تمیز فیلتر کنید و داخل فنجان بریزید. همچنین می توانید قبل از سرو چای را کف دار کنید.
در صورت اضافه نکردن شکر، می توانید به آن شکر قهوه ای یا سفید اضافه کنید چون یک طعم سنتی به چای ماسالا می دهد، اما می توانید با عسل، شکر نارگیل و سایر شیرین کننده های دیگر آن را میل کنید.
انتهای پیام/
نظر شما