عقد قرارداد با کشور عراق برای استفاده از محصولات نانوی ایرانی/ ۶۰ درصد تحقیقات نانو در زمینه ساختمان‌سازی انجام می‌شود

مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از عقد قرارداد با کارگزاری عراق برای استفاده از محصولات نانوی شرکت های دانش بنیان ایرانی در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو خبر داد و افزود: ۶۰ درصد تحقیقات نانو در کشور در زمینه صنعت ساختمان‌سازی است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو از ۹ تا ۱۲ مهر ۱۴۰۱ در محل دایمی نمایشگاه‌ها برگزار شد. دانشگاه آزاد اسلامی با حدود ۲۷۰ محصول منتخب ۲۹ واحد در حوزه نانو با هدف حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاری‌سازی محصولات نانو، شناسایی افراد حقیقی و حقوقی توانمند فعال در حوزه فناوری نانو، کمک به شکل‌گیری بازار داخل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است.

کسب رتبه ۴ دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه نانو

عبداله محمدی، مدیر کل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات حمایتی از محصولات نانو از سوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از منظر علمی نانو رتبه مناسب در سطح دنیا و بیش از دو هزار مقاله در زمینه نانو و رتبه چهار دنیا را کسب کرده است. برگزاری این نوع نمایشگاه‌ها در راستای تبدیل علم به ثروت نتایج تحقیقات را در قالب محصول ارائه می‌دهد. در سالجاری به دلیل کاهش میزان پاندمی کرونا و برگزاری نمایشگاه به شکل حضوری ۱۶ استان، دو واحد مستقل و ۲۹ واحد دانشگاهی با ۲۷۰ محصول در این نمایشگاه شرکت کردند که در این بین ۱۵ شرکت با محصولات تجاری در این نمایشگاه حضور داشتند.

عقد قرارداد با کارگزاری عراقی برای استفاده از محصولات نانوی ایرانی

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو در فضایی حدود ۱۲۰ متر مربع حضور داشته و در این نمایشگاه افراد مختلف بازدید کرده و با کارگزاری عراق برای ارائه محصولات نانوی دانشجویان ایرانی از طریق عقد تفاهم نامه‌های متعدد با کشور عراق منعقد شد. در این نمایشگاه سرمایه‌گذاران و علاقمندان متعدد برای مشارکت در این طرح‌ها حضور داشته تا نشست‌های تخصصی برگزار شود.

مدیر کل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در ستاد فناوری نانوی علمی و فناوری ریاست جمهوری جلسه برگزار و قرار شد با محوریت کنسرسیوم نانوی دانشگاه آزاد اسلامی محصولات تولیدی از سوی شرکت‌های دانش بنیان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به این ستاد معرفی شده و حمایت‌های این ستاد اخذ شود. در این ستاد درباره حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی در راستای اهداف ستاد اعلام آمادگی کرده و در سطح دانشگاه آزاد اسلامی اطلاع رسانی انجام می‌شود. دانشجویان فعال در زمینه نانو طرح‌ها را ارائه داده و اساس‌نامه کنسرسیون نانو نهایی شده و بعد از نمایشگاه تصویب می‌شود.

محمدی با بیان اینکه بیشترین دغدغه مطرح از سوی شرکت‌های دانش بنیان مباحث سرمایه‌گذاری است، تاکید کرد: برای برون رفت از این نارسایی دانشگاه به شکل مستقیم وارد و بستر لازم را فراهم کرده و اتفاقات مناسب در این باره رقم بخورد. همچنین معاونت تحقیقات و نوآوری دانشگاه طرح‌های قابل سرمایه‌گذاری را شناسایی کرده تا بسترسازی و نمایشگاه حل مشکلات را به دنبال داشته باشد.

به گفته مدیر کل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه تفاهم‌های اولیه در زمینه فیلترهای نانو و تصفیه فاضلاب منعقد شده است. در کشور ما تحقیقات نانو در زمینه ساختمان از کمیت و کیفیت مناسب برخوردار است. برای مثال حدود ۶۰ درصد تحقیقات نانو در زمینه بتن‌ها، شیرآلات و دیگر موضوعات در صنعت ساخت و ساز است. امیدواریم برای ارتباط با صنعت در زمینه نانو مواد، محصولات آرایشی و بهداشتی و ... بتوان نشست‌های تخصصی را برگزار کرد.

محمدی با بیان اینکه به شکل کلی کنسرسیون نانو دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی داشته از اعضای هیات علمی علاقمند و توانمند به عضویت در این کنسرسیون دعوت کرده  و در قالب این کنسرسیون می توان از توان ملی استفاده کرد.

به گفته وی عضو هیات علمی  به واحد دانشگاهی درخواست داده و با موافقت واحد دانشگاهی فرد عضو این کنسرسیون می‌شود. این کنسریون یک شبکه تحقیقاتی است که می‌تواند از توانمندی این افراد در مسایل بازاریابی بهره مند شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1155402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =