به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، ماه شعبان یکی از ماههای پر برکت سال است که جایگاه بزرگ و پر فضیلتی برای آن شمرده شده است. چرا که شخصیتهای بزرگ و ارزشمندی در این ماه دیده به جهان گشودهاند همانند ولادت حضرت اباعبداللّه الحسین(ع) که در روز سوم ماه شعبان رخ داده، ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(ع) که در روز چهارم این ماه بوده، ولادت حضرت سجاد(ع) در روز پنجم آن است و همچنین در پانزده شعبان ولادت پر برکت قطب عالم امکان حضرت ولی اللّه الأعظم مهدی موعود اتفاق افتاده که خداوند به وسیله او به هر مظلومی از اولیاء و انبیاء و اصفیاء خویش از زمانی که پدر ما آدم(ع) به زمین آمده، وعده نصرت فرموده و وعده داده که زمین را پس از آنکه از ظلم و ستم و بیعدالتی پر شده، از عدل و داد پر کند.
در روایات داریم که شب نیمه شعبان بالاترین شب بعد از لیلةالقدر است چنانچه امام باقر علیه السلام در این باره میفرمایند:«آن شب افضل شبهاست بعد از لیلة القدر و در آن شب خداوند عطا می فرماید به بندگان، فضل خود را و میآمرزد ایشان را به من و کرم خویش، پس سعی و کوشش کنید در تقرب جستن به سوی خدای تعالی در آن شب. پس به درستی که آن شبی است که خدا قسم یاد فرموده به ذات مقدس خود که سائلی را از درگاه خود دست خالی برنگرداند، مادامی که سوال نکند معصیت را و آن شب آن شبی است که قرارداده حق تعالی آن را از برای ما به مقابل آن که قرارداده شب قدر را برای پیغمبر(ص) پس کوشش کنید در دعا و ثنا بر خدای تعالی».
در همین راستا، حجتالاسلام رضا محمدی کارشناس مذهبی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره اهمیت روز نیمهشعبان اظهار کرد: فلسفه خلقت امام زمان (ع) و سایر امامان معصوم با هم تفاوت خاصی ندارد و همه آنها برای رهبری و هدایت دینی مردم در جهت برترین خیر و سعادت دنیا و آخرت برگزیده شدهاند با این تفاوت که امام زمان علیهالسلام تحققبخش هدف آفرینش است.
وی ادامه داد: در روایات قرآن اشارات فراوانی داریم که امام زمان (ع) آنچه خداوند را می خواهد را در عالم بشریت تحقق خواهد بخشید.
حجتالاسلام محمدی در ادامه گفت: به لحاظ اجتماعی تنها مکتب و مذهبی که امام معصوم زنده دارد و مردم به او و ظهورش امید دارند، مذهب شیعه است و همین موضوع هم باعث ترس دشمنان شده است.
کارشناس مذهبی اظهار تاکید کرد: توجه کردن و پرداختن به عید نیمه شعبان از اهمیت زیادی برخوردار است و فرهنگسازی برای شادی در این ایام ریشه در مدیریت و سیره فرهنگی اهل بیت(ع) دارد.
حجتالاسلام محمدی در پایان خاطرنشان کرد: پرداختن به این عید و جشن گرفتن آن، به این دلیل است که نام ایشان زنده و پایدار باقی بماند و بین مردم نشر داده شده و مورد توجه واقع شود.
انتهای پیام/
نظر شما